promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dér Heni szinte minden szögből megmutatta gömbölyödő pocakját
Borítókép:  Dér Heni / via velvet.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Dér Heni büszkén, hatalmas mosollyal osztotta meg a világgal, milyen szépen cseperedik benne a hamarosan születendő gyermeke.

Lehet, hogy sokak számára egyenesen pokoli volt az idei év, és Dér Heni is rengeteg szörnyűséget élt át, de mégis boldog, hiszen nem elég, hogy eljegyezte őt szerelme, Bakos Gergő, de még első közös babájuk is úton van. A Nyerő páros idei évadának döntősei nagyon várják már a pici érkezését, az énekesnő pedig egy fotósorozattal demonstrálta az izgalmát.

Dér Heni megmutatta magát elölről, hátulról, oldalról, így mindenki megfigyelhette, milyen szépen gömbölyödik már a terheshasa, miközben a híresség Geszti Pétertől idézett: „Alakul a molekula, mocorog az atom! [...] A genetikusokat csó-kol-tatom!”

Egy rámenős kommentelő meg is jegyezte, hogy Bakos Gergő biztos élvezi a negyedik hónapban lévő Dér Heni testét érintő változásokat – vagyis konkrétan a nagyobb melleket –, az énekesnő pedig meglepő módon reagált is neki, és elárulta, hogy igen, mert így otthon részesül változatosságban, szóval ebből is látszik, hogy nagy a harmónia közöttük.

Itt lehet megtekinteni Dér Heni képeit:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás