promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Mindannyiunknál erősebb vagy” – Rácz Jenőék lettek a Nyerő páros győztesei
Borítókép:  Gyuricza Dóri és Rácz Jenő / rtl.hu (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hatalmas fordulatokat láthattunk a Nyerő páros utolsó részében, ugyanis hiába húzta ki sokszor a gyufát versenytársainál Rácz Jenő, mégis mindenki rá szavazott, így szerelmével ők lettek az idei évad bajnokai.

Az RTL Klub Nyerő páros című műsora ebben az évben rengeteg feszült pillanattal szolgált, hiszen egy bizonyos ponton szinte mindenki összekapott a másikkal, de talán leginkább Rácz Jenő volt az, akivel problémái voltak az embereknek. Járaiék szerint rettenetesen viselkedett szerelmével, Dudás Miki pedig azzal vádolta meg, hogy komplexusa van, és irigykedik a megjelenésére, szóval akadtak rendesen viták a villában.

Most elérkezett a finálé ideje, ahol Dér Heniéknek biztos helyük volt, de Rácz Jenőéknek, és Járai Mátééknak muszáj volt megküzdeniük, hogy bejussanak a döntőbe. A készítők kegyetlen feladatot találtak ki nekik, hiszen locsolták őket, miközben szélgéppel fújták elázott testüket, és az győzhetett, aki tovább bírja. A versenyzők majdnem 107 percig szenvedtek, majd végül Járai Máté tüdőfájdalomra hivatkozva feladta.

Ezek után Rácz Jenőék, és Dér Heniék közül dönthettek a kiesett játékostársak, akik végül mindenki meglepetésére egyhangúan úgy gondolták összesen hat szavazattal, hogy a Rácz Jenő-Gyuricza Dóri párosnak kell győzedelmeskednie a 2020-as Nyerő párosban.

Még Dudás Miki is rájuk szavazott, pedig elég nagy szóváltásba keveredtek, és nemrég pont a sztárséf miatt estek ki a műsorból, szóval tényleg voltak fordulatok. Dér Heniék csak mosolyogni tudtak azon, hogy senki sem voksolt rájuk, és egy-két gúnyos megjegyzés sem maradhatott el, de végül Járai Máté mondta ki a kulcsmondatot, hogy miért Rácz Jenő az, aki megérdemli a bajnoki címet:

„Mindannyiunknál erősebb vagy”.

A híresség persze el is érzékenyült a kedves szavak hallatán, hiszen tényleg kőkeményen harcolt a győzelemért, és elég sok bántást kapott a stílusa miatt, de azt senki sem cáfolta, hogy hatalmas kitartás és akaraterő van benne. A végén persze mindenki ölelkezett, és gratulált a másiknak, a nézők pedig örülhetnek, mivel idén tényleg elég emlékezetesre sikeredett a Nyerő páros.

Itt lehet megtekinteni a szavazás izgalmas pillanatait, és Rácz Jenőék örömteli győzelmét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás