Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Vajna Timi papucsa többe kerül, mint egy magyar ember átlagbére

Vajna Timi papucsa többe kerül, mint egy magyar ember átlagbére

Színes

Vajna Timi papucsa többe kerül, mint egy magyar ember átlagbére

Színes

Promotions 10:10

Vajna Tímea St. Barths szigetén piheni ki a síelés okozta fáradalmakat. Ha strandra megy, lábán egy olyan papucs van, ami többe kerül, mint egy magyar ember havi átlagbére.

Ahogy arról beszámoltunk, Vajna Tímea egy Aspenből a Karib-tenger felé vette az irányt, azért, hogy kipihenje a síelés okozta fáradalmakat. És hát valljuk be, a francia fennhatóság alatt áló kicsinyke sziget, St. Barths ideális hely arra, hogy valaki kikapcsolódjon. Andy Vajna özvegye nyaralásáról megoszott néhány képet is, amik között van hatalmas dekoltázzsal ellátott, szexizős fotó is.

De Vajna Tímea napokban feltett képei között találni egy igen egyszerűt is. Ezen a felvételen csak egy teljesen hétköznapinak látszó papucs látható. De nehogy azt higyjük, hogy egy kínai boltban vett darabról van szó. Az alábbi képen egy luxus minőségű papucs látható. 

A Bors utánanézett, s kiderült, hogy

az igen egyszerűnek tűnő Christian Dior lábbeli ára 280 ezer forint. 

Ami érdekes, hogy a KSH adatai szerint a 2020. októberben a nettó havi átlagkereset kedvezmények nélkül 242 800, a kedvezményeket is figyelembe véve 250 200 forint volt. Szóval Vajna Timi papucs többe kerül, mint egy átlag magyar egyhavi fizetése.

Borítókép: Facebook/Timea Vajna