promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vajna Timi papucsa többe kerül, mint egy magyar ember átlagbére
Borítókép:  Facebook/Timea Vajna
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vajna Tímea St. Barths szigetén piheni ki a síelés okozta fáradalmakat. Ha strandra megy, lábán egy olyan papucs van, ami többe kerül, mint egy magyar ember havi átlagbére.

Ahogy arról beszámoltunk, Vajna Tímea egy Aspenből a Karib-tenger felé vette az irányt, azért, hogy kipihenje a síelés okozta fáradalmakat. És hát valljuk be, a francia fennhatóság alatt áló kicsinyke sziget, St. Barths ideális hely arra, hogy valaki kikapcsolódjon. Andy Vajna özvegye nyaralásáról megoszott néhány képet is, amik között van hatalmas dekoltázzsal ellátott, szexizős fotó is.

De Vajna Tímea napokban feltett képei között találni egy igen egyszerűt is. Ezen a felvételen csak egy teljesen hétköznapinak látszó papucs látható. De nehogy azt higyjük, hogy egy kínai boltban vett darabról van szó. Az alábbi képen egy luxus minőségű papucs látható. 

A Bors utánanézett, s kiderült, hogy

az igen egyszerűnek tűnő Christian Dior lábbeli ára 280 ezer forint. 

Ami érdekes, hogy a KSH adatai szerint a 2020. októberben a nettó havi átlagkereset kedvezmények nélkül 242 800, a kedvezményeket is figyelembe véve 250 200 forint volt. Szóval Vajna Timi papucs többe kerül, mint egy átlag magyar egyhavi fizetése.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás