promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vajna Tímea hatalmas dekoltázst villantott a parton, majd durván beszóltak neki – fotók
Borítókép:  Vajna Tímea / via nlc.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Éppen a párjával pihenget a Karib-tengeren Vajna Timi, akiről ismét készült pár szexi kép, majd egy kommentelő keményen beszólt neki, amire őszintén reagált.

Vajna Tímea mostanában igazán gyönyörű helyeken jár, hiszen ellátogatott a Dumb és Dumber című filmben is látott Aspenbe, most pedig a Karib-tengeren tartózkodik egy St. Barths nevű helyen, ahová szerelmével, Zolival ment el. A híresség most kivételesen nem csupán egyedül pózolgatott a meseszép környezetben, de közös képeket is rakott ki.

Vajna Timi posztjában természetesen van hatalmas dekoltázzsal ellátott, szexizős fotó is, majd a végén együtt mókáznak Zolival. Ez az egyik kommentelőnek úgy látszik, hogy nagyon nem tetszett, hiszen rögtön megvádolta Tímeát azzal, hogy egy újabb férfi tartja el őt a 2019-ben elhunyt férje, Andy Vajna után.

„Képzeld nem tart el senki”

– reagált Vajna Tímea, majd hozzátette:

„Zoli is és én is ki tudjuk fizetni saját magunknak az utazást.”

A rajongók persze rögtön kiálltak Vajna Timi mellett, hiszen valóban gonosz támadást kapott, de az a legmeglepőbb az egészben, hogy válaszra méltatta a rosszindulatú hozzászólót. Ez a kis beszólás jó eséllyel nem fogja elrontani Timiék kedvét, és tovább romantikáznak a csodás tengerparton.

Itt lehet megtekinteni Vajna Tímea fent említett képeit:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás