promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ezek a modellek akkorát estek a kifutón, hogy nekünk fáj
Borítókép:  FRED DUFOUR / AFP
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elesik, feláll, koronát igazít. Ha modellként, a világ legikonikusabb kifutóin hasalsz el, nincs időd arra, hogy megsemmisüljön az egód. Röhögni ér, de mi inkább tisztelgésnek szánjuk a következő összeállítást.

Ming Xi

A 2017-es Victoria’s Fashion Show legemlékezetesebb pillanata kétségtelenül az volt, ahogyan Ming Xi megélte fájdalmas esését. A 31 éves szépség cipőjének sarka megcsúszott a ruháján, így a modell elveszítette egyensúlyát, a fején lévő értelmezhetetlen és indokolatlanul nagy dísz pedig nem könnyítette meg abban, hogy felálljon. Ő viszont mosolyogva és lazán kezelte saját padlóra kerülését, a helyzetet pedig csak még retinába égőbbé tette az őt követő Gizele Oliveira segítő gesztusa. Ming Xi igazi profiként kitartott, míg a fotósok előtt vonult, a backstage-ben viszont pár pillanattal később elzokogta magát.

Agyness Deyn

Szegény Agyness Deyn nem egyszer, hanem kétszer esett el egymás után Naomi Campbell 2010-es divatbemutatóján. Platform Burberry szandálja a maga visszafogott 18 centijével kifogott a modellen, aki, miután másodjára is feltápászkodott, inkább megvált a valóságidegen darabtól – a közönség valósággal imádta Agyness lazaságát.

Candice Swanepoel

Ezt a Givenchy cipőt valószínűleg arra teremtették, hogy az ember elvágódjon benne, ha még egy olyan tapasztalt és edzett modell is hasra esett miatta, mint Candice Swanepoel, akinek az összekaparásához 3 férfira volt szükség. A modell láthatóan nem szeppent meg, pedig tényleg hatalmasat koppant, és szerencsére a karrierjén sem esett (lila) folt.

Naomi Campbell

Mielőtt Naomi úgy megverte az egyik beosztottját, hogy össze kellett varrni a fejét, és mielőtt alkalmazottjai sorra jelentették fel bántalmazásért, a világ egyik legmeghatározóbb modellje volt. És hiába tartozott magasan a legjobbak közé, Vivienne Westwood gyilkos cipője rajta is kifogott. 0:47-nél a divattörténelem legfájdalmasabb esését könyvelhette el.

Gigi Hadid

Ember legyen a lábujjain, aki végigcsinálja azt, amit Gigi Hadid Anna Sui bemutatóján a 2017-es New York Fashion Weeken. A modell a kifutóra lépése előtti másodpercben Hamupipőkét lealázó könnyedséggel vesztette el fél pár cipőjét, így lábujjhegyen, pókerarccal vonult a közönség előtt. (0:10-nél látod, hogy valami gyanús dolog úszik be fénysebességgel a képbe – na az Gigi cipője volt, ami, tekintve, hogy már attól ekkorát repült, hogy a modell lendített egyet a lábán, valószínűleg nem lett tömegek kedvence.)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás