Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Victoria Beckham mellbimbót posztolt – válogatás

Victoria Beckham mellbimbót posztolt – válogatás

Színes

Victoria Beckham mellbimbót posztolt – válogatás

Színes

BTP - 2020.09.23. 08:08

Stella Maxwell csaknem teljesen meztelen, míg Candice Swanepoel melltartó nélkül pózol a címlapon, de van egy meglepetésünk is.

Victoria és David Beckham nem olyan rég vallották be, hogy ők is átestek még a járvány elején a koronavíruson. A pandémiát igyekeztek maguk mögött hagyni, és Victoria is már a saját kollekcióját reklámozza a London Fashion Weeken. Ebből meg is mutatta az egyik darabot Instagramon – a ruha teljesen átlátszó, így villannak a mellbimbók. Persze a fotó elég titokzatos, mert lehet Victoria posztolta a képet, de valószínűleg nem ő mutatta meg benne a melleit, hanem egy modell. Akárhogy is van, a ruha szexi, és a dresszt viselő hölgy pedig szintén.

Közeledik az amerikai elnökválasztás, és néhány modell meztelenkedéssel akarja rávenni a tömeget, hogy menjenek el szavazni. Így tesz Stella Maxwell is, aki egy mezőn áll bőrcsizmában és tangában. A 30 éves modell csak ennyit írt a képhez:

„Szavazz”.

Candice Swanepoel rákerüt a Harper’s Bazaar címlapjára. Természetesen nem egyszerű képről van szó, mivel ledobta a felsőt és a melltartót, valamint a lábait is kivillantotta a szexi szoknyából.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

angelcandices által megosztott bejegyzés,

Végül pedig jöjjön egy meglepetés azoknak, akik nem bírják ki bikini nélkül. Genesis Lopez oldalát azért érdemes követni, mert tengernyi túlfűtött fotóval találkozhatunk.

Borítókép: Valery HACHE / AFP

Legolvasottabb hírek