Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Naomi Campbell és Mark Ruffalo is meztelenre vetkőzött – videó

Naomi Campbell és Mark Ruffalo is meztelenre vetkőzött – videó

Színes

Naomi Campbell és Mark Ruffalo is meztelenre vetkőzött – videó

Színes

Toronicza Péter 10:51

A hollywoodi hírességek egy igen érdekes videóban igyekeznek felhívni a figyelmet a szavazás fontosságára.

A járvány igazán a feje tetejére állított mindent Amerikában, de ettől még november 3-án meg fogják tartani az 59. elnökválasztást, ahol Joe Biden, és Donald Trump küzd a szavazatokért. Rengeteg celeb és híresség igyekszik felhívni a figyelmet arra, hogy mindenki menjen el ikszelni, persze fontos, hogy az érvényes is legyen.

A választással kapcsolatban sokaknak vannak tévhiteik: Snoop Dogg például azt gondolta, hogy a büntetett előítélete miatt nem szavazhat, így ez lesz az első, hogy leadja valakire a voksát.

Közben a hollywoodi sztárok egy videóban elkezdtek meztelenre vetkőzni egy kampány kedvéért. Ez arra akar rávilágítani, hogy minden szavazólap legyen rendesen kitöltve, és ha úgy van, kerüljön megfelelő mennyiségű borítékba, mivel néhány államban kettőbe is bele kell helyezni. Ha ez nem történik meg, akkor ezekből lesznek az úgynevezett meztelen szavazólapok, amik érvénytelenítésre kerülnek.

A videó miatt olyanok szabadultak meg a ruháiktól, mint Mark Ruffalo, Naomi Campbell, Chelsea Handler, Tiffany Haddish, Amy Schumer, Sarah Silverman, Ryan Michelle Bathe, Josh Gad, vagy Chris Rock. Sacha Baron Cohen is megjelenik Borat karakterébe bújva, de ő kivételesen felöltözve poénkodik.

Szóval jöjjenek a meztelen hírességek, akik szavazásra buzdítják az amerikai népet, és ha már eljutnak odaáig, akkor tegyék azt helyesen.

Borítókép: MIGUEL MEDINA / AFP