Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Schobert Norbi: Sehol nem küldenek el néhányan olyan jóízűen az Anyámba, mint itthon!

Schobert Norbi: Sehol nem küldenek el néhányan olyan jóízűen az Anyámba, mint itthon!

Színes

Schobert Norbi: Sehol nem küldenek el néhányan olyan jóízűen az Anyámba, mint itthon!

Színes

Baranyecz János - 2021.01.13. 13:32

Schobert Norbert hazatért a nyaralásból, és elárulta, hogy még a folyamatos anyázás és a támadások ellenére is hiányzott neki Magyarország.

Az utóbbi két hétben a csodaszép Maldív-szigeteken jártak Schobert Norbiék, ahol Rubint Réka annyira jól érezte magát, hogy még szexi képek is készültek róla. A pihenésnek viszont árnyoldala is akadt, ugyanis sokan beszóltak nekik, hogy a járvány idején utaztak el, ráadásul Norbit is többen támadták egy videó miatt, amit páran úgy értelmeztek, hogy a 70 kiló feletti nőket szidja benne, pedig elmondása szerint egyáltalán nem erről van szó. Nemrég hazatért az egész család, Schobert Norbert pedig előtte élőben jelentkezett be a repülőről.

„Úton haza... Hiányoztok! Sehol nem küldenek el néhányan olyan jóízűen az Anyámba, mint itthon! Egy jó magyar b...meg megérinti az igazi magyar szívét”

– írta Schobert Norbi a videójához.

A híresség többek között arra is kitért a felvételen, hogy Magyarországon bármit csinálhat az ember, szinte biztos, hogy sokan anyázni fognak, és ez nem feltétlenül az irigység miatt van, hanem komoly szövegértelmezési gondokról lehet szó, a kommentelők pedig utólag el sem olvassák, hogy mit írnak. De még ennek ellenére is hiányzott neki a haza, hiszen olyannak szereti, amilyen, és már alig várta, hogy ismét munkába álljon, és segítsen lefogyni a túlsúllyal élőknek.

Itt lehet megnézni a teljes videót:

Borítókép: Schobert Norbert / via szegeder.hu