promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rubint Réka falatnyi bikiniben forrósítja fel a hideg téli estéket – fotó
Borítókép:  Rubint Réka / via life.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Éppen a Maldív-szigeteken élvezi a jó időt Rubint Réka, de azért a rajongóiról sem feledkezett meg, hiszen posztolt magáról pár nagyon szexi képet.

Schobert Norbert felesége, Rubint Réka nagyon megterhelő időszakon van túl, hiszen a járvány miatt kialakult helyzet eléggé megviselte őt, ráadásul sajnos a különösen veszélyeztetett korban lévő 71 éves édesanyja is elkapta a hírhedt koronavírust, de szerencsére már jobban van, szóval megkönnyebbült a család.

Rubint Réka a Maldív-szigeteken piheni ki a sokak számára szörnyűséges 2020-as évet, de igazából nem is csupán a szilveszterezésről, illetve a lazulásról szól neki ez a kis kiruccanás, hiszen most is dolgozik, ugyanis online órákat tart a mozgásra éhező követőinek.

Természetesen azért a forró napsütésre is jut ideje Rubint Rékának, ráadásul pár iszonyatosan csábító képet is lőttek róla, amiken aprócska bikiniben láthatják őt a rajongók. A kommentek alapján pedig mindenki nagyon örült annak, hogy a múltkori Santorinis nyaralás után ismét megmutatta tökéletes alakját a híresség, szóval hiába van itthon hideg, neki még így, a távolból is sikerült felforrósítania a hangulatot.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás