promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ganxsta Zolee: „Inkább éhen döglök, mint hogy pizzafutárnak álljak”
Borítókép:  Ganxsta Zolee / via eztnezdmeg.com
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ganxsta Zolee mostanában nem érzi túl jól magát a bezártság és a fellépések elmaradása miatt, és a komoly bevételkiesés ellenére sem akar ideiglenes kényszermunkát vállalni.

Tegnap lett 55 éves Ganxsta Zolee, aki rengeteg köszöntést kapott a rajongóktól, barátoktól, zenésztársaktól, és többek között Curtis is felrakott róla egy nagyon mókás retro képet, amit mindenképp érdemes megnézni.

A híresség most elárulta a Blikknek, hogy érzi magát egy évvel idősebben, a gondolatai pedig sokak számára lesznek ismerősek, hiszen hozzá hasonló módon nem mindenki képes elfogadni az öregedést:

„Sz*rul vagyok, egyáltalán nem érzem magam ötvenötnek, inkább huszonötnek, de be vagyok zárva ebbe a számba. Szinte hallom, ahogy mondják: tessék már rendesen viselkedni ennyi idősen, de eszem ágában sincs. Soha nem is fogok megkomolyodni vagy rendesen viselkedni.”

Ganxsta Zolee azt is elmondta, hogy idén nem telt túl boldogan az amúgy jelesnek számító nap, hiszen az utóbbi időben többen is elhunytak azok közül, akik nagyon sokat jelentettek neki:

„Így még szomorúbb ez a nap, sajnos nemcsak édesapám, de egy nagyon jó barátom is elment, és kedvenc futballistám, az argentin Diego Maradona sincs többé. Pokoli volt a tavalyi év, és csak remélni merem, hogy az idei jobb lesz. Depressziós vagyok, minden bajom van már ettől a bezártságtól.”

Zenészként rettenetes helyzetbe került a koronavírus-járvány miatt Ganxsta Zolee, hiszen elmaradtak a fellépések, így rengeteg bevételtől esett el. De Détár Enikővel, Xantus Barbarával és többek között Kökény Attilával ellentétben ő nem keresett magának ideiglenes kényszermunkát ebben az ínséges időszakban, és azt is elárulta, hogy miért, illetve arról is beszélt, végül minek köszönheti az anyagi biztonságát:

„Inkább éhen döglök, mint hogy pizzafutárnak álljak, azt nem engedné a büszkeségem. Konkrétan az RTL Klub új sorozata, a Keresztanyu mentett meg anyagilag, nem lehetek elég hálás ezért a produkciónak.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás