promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagyon meglepő helyen vállalt munkát Xantus Barbara: „Muszáj pénzt keresnem”
Borítókép:  Xantus Barbara / via life.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A koronavírus-járvány miatt rengeteg művész lett munkanélküli, így például a Drága örökösökből ismert Xantus Barbara is arra kényszerült, hogy ideiglenesen pályát váltson.

A gyönyörű énekhanggal rendelkező Xantus Barbara az utóbbi évtizedekben számtalan helyen szerepelt, így láthattuk őt többek között a Barátok közt, Família Kft., Tűzvonalban vagy legutóbb a Drága örökösök című alkotásokban is. A világjárvány miatt sajnos ő is szinte lehetetlen anyagi helyzetbe került, hiszen elmaradtak az előadások, fellépések, ezért muszáj volt elhelyezkednie valahol – most pedig kiderült, hogy sokak meglepetésére egy plázában árul maszkokat.

„A színház bezárt és van két gyerekem. [...] Nem bírnék otthon ülni! Muszáj pénzt keresnem, mert most nincs semmi bevételem. Nem adtam fel a hivatásom, de ez egy váratlan, különlegesen nehéz helyzet és egy ilyen alkalmi munka segít túlélni, lelkileg és anyagilag is”

– mesélte a színésznő a Ripostnak.

Nem Xantus Barbara az egyetlen, aki pályaváltásra kényszerült, hiszen a koronavírus miatt rengeteg ismert embernek kellett sok esetben akár fizikai munkát is vállalnia, hogy el tudja tartani magát, illetve a családot. Ilyenkor vannak, akik kellemetlenül érzik magukat, ha munka közben felismerik őket, de a művésznő szerencsére nem így van ezzel.

„A hangomról fel szoktak ismerni az emberek, még ha az arcomat nem is látják, de mindig nagyon aranyosak. Olyankor szeretnének megpuszilgatni, de a vírus miatt ez nem lehetséges, így mindenki ígéretet tesz, hogy majd hozzám küldi maszkért az ismerőseit is. Nem szégyellem, hogy három diplomával maszkokat árulok, inkább csak szomorú, de tudom, hogy nem csak az én életem változott meg, az egész világ küzd a járvánnyal. Azt sem tartom kizártnak, hogy a vírushelyzet után is fontos lesz megtartani egy másodállást. A lényeg, hogy senki ne adja fel, én sem teszem, hiszen biztos vagyok abban, hogy túl leszünk ezen az egészen”

– mondta a híresség, aki azt is elárulta, hogy még ezen kívül is szívesen vállalna most egy másodállást, szóval határozottan kijelenthetjük, hogy nem fél a munkától.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás