promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gergely Róbert lángosfutár lett: „A környék legjobb kiszállítója leszek”
Borítókép:  Ripost
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Gergely Róbert nem bírt tovább otthon ülni, ezért futárkodást vállalt egy törökbálinti lángososnál. A színész elmesélte, hogyan jelentkezett az állásra, és hogyan reagált erre a hely tulajdonosa.

Csakúgy, mint a legtöbb színésznek, Gergely Róbertnek sincs most sok munkája a pandémia miatt, és már unta, hogy egész nap csak otthon van, és nem csinál semmit. Elérkezettnek látta az időt, hogy új munka után nézzen, és nem sokkal később be is tért egy lángososhoz, ahol éppen futárt kerestek.

„Lángost fogok kiszállítani, már csütörtökön kezdek. Törökbálinton most nyílt egy lángosozó, ahová futárt kerestek. Mondtam a hölgynek, hogy nem kell tovább keresniük, itt áll előttük a megfelelő ember, hiszen ráérek, boldogan elvállalom a feladatot. Először nem akarták elhinni, sőt úgy érezték, ez megalázó lenne számomra, pedig egyáltalán nem. A környék legjobb kiszállítója leszek”

- mondta a Ripostnak a színész, aki alig várja, hogy lángost szállítson ki az embereknek.

„A sajtos-tejfölös lángoshoz mindenkinek jó emléke kötődik, jó kedvre derül tőle az ember, ráadásul egyfajta hungarikumról van szó. Én is imádom a lángost és boldogan szállítom majd ki a vevőknek. Már akkor megéri, ha látom az arcukon, hogy a lángoson kívül, a személyemmel is meglepetést szereztem nekik. És, ha már ott leszek, az otthonok küszöbén, mindenkinek elmondom majd, hogy viseljen maszkot, és ha lehet, inkább maradjon otthon”

A lap megkereste a lángosozó tulajdonosát is, aki eleinte nehezen akarta elhinni, hogy Gergely Róbert tényleg náluk akar dolgozni.

„Először furcsa érzés volt, de aztán láttam rajta, hogy komolyan gondolja. Nemrég nyitottunk, így jeleztem, hogy nem tudunk annyit fizetni, amennyihez művészemberként szokott, de egyáltalán nem érdekelte. Komolyan már az megérte volna, hogy megismerhettem a művész urat, de a közös munka is nagyon érdekes lesz"

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás