promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szexet követelt egy futár Tóth Anditól
Borítókép:  24.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tóth Andi teljesen felháborodott, miután egy futár szexuális ajánlatot tett neki.

Felháborító történetet osztott meg az Instagram-oldalán Tóth Andi. A fiatal énekesnő egy csomagot várt, ami a napokban meg is érkezett. A futár megkérdezte tőle, hogy fel tudja-e vinni a 25 kilós csomagot az emeletre, mire Andi közölte, hogy egy óra múlva lesz otthon a segítsége. A futár erre felajánlotta neki, hogy felviszi ő a csomagot, és így mindketten jól járnak. Andi először azt hitte, hogy a pasas pénzért hozná fel a csomagot, majd miután közölte vele, hogy erre most nincs kerete, a férfi rögtön rávágta, hogy nem is pénzre gondolt.

Andinak itt esett le, hogy a futár szexet akar tőle, és annyira ledöbbent, hogy meg sem tudott szólalni. Andi később az Instagram-oldalán számolt be a történtekről.

Az énekesnő gyakran oszt meg olyan tartalmakat a közösségi oldalán, ami elég sokat mutat magából. Mondani sem kell, hogy ezek a pikáns és szexi fotók nagy sikernek örvendenek az Instagramon, és néhány kommentet olvasva sok férfinak indul be a fantáziája, ha Andit hiányos öltözékben látja meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás