promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szexet követelt egy futár Tóth Anditól

Szexet követelt egy futár Tóth Anditól

Színes

Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tóth Andi teljesen felháborodott, miután egy futár szexuális ajánlatot tett neki.

Felháborító történetet osztott meg az Instagram-oldalán Tóth Andi. A fiatal énekesnő egy csomagot várt, ami a napokban meg is érkezett. A futár megkérdezte tőle, hogy fel tudja-e vinni a 25 kilós csomagot az emeletre, mire Andi közölte, hogy egy óra múlva lesz otthon a segítsége. A futár erre felajánlotta neki, hogy felviszi ő a csomagot, és így mindketten jól járnak. Andi először azt hitte, hogy a pasas pénzért hozná fel a csomagot, majd miután közölte vele, hogy erre most nincs kerete, a férfi rögtön rávágta, hogy nem is pénzre gondolt.

Andinak itt esett le, hogy a futár szexet akar tőle, és annyira ledöbbent, hogy meg sem tudott szólalni. Andi később az Instagram-oldalán számolt be a történtekről.

Az énekesnő gyakran oszt meg olyan tartalmakat a közösségi oldalán, ami elég sokat mutat magából. Mondani sem kell, hogy ezek a pikáns és szexi fotók nagy sikernek örvendenek az Instagramon, és néhány kommentet olvasva sok férfinak indul be a fantáziája, ha Andit hiányos öltözékben látja meg.

Borítókép:  24.hu

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás