promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Segédmunkásnak állt Kökény Attila
Borítókép:  Kökény Attila / TV2.hu (via femina.hu)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mindenkit meglepett Kökény Attila, hiszen fogta magát, és a családja érdekében kétkezi munkát végzett az énekesek járvány alatti, kilátástalan helyzetében.

A koronavírus-járvány sokak életét nehezíti meg, így például a zenészeknek is elmaradnak a nagyobb koncertjeik, és sokan munka nélkül maradtak. Majka szerint a zeneipar dolgozóinak segítség és fellépések kellenek, és nem szabadna elhagyniuk a pályát, meg más munkákat elvállalniuk. A Blikk most arról ír, hogy Kökény Attila viszont nem így gondolkodik, és inkább saját kezébe vette az irányítást.

„Családos emberként nem tehetem meg, hogy a kanapén ülve, ölbe tett kézzel várjak a csodára, illetve arra, hogy mikor mehetek fellépni, ezért inkább más munka után néztem, és elmentem dolgozni”

– mesélte az énekes, aki fiával, és vejével együtt fizikai munkát végeztek, és egy útépítésen pakoltak korlátokat, hogy meglegyen egy kicsit az anyagi biztonságuk, hiszen ez a helyzet mindenki számára megterhelő, és kevesen rendelkeznek annyi tartalékkal, hogy csak úgy kivárják a végét.

„Nem szégyen a munka. Inkább az a gáz, ha valakinek derogál a kétkezi munka. Nekem több éhes szájat kell etetnem, ezért pedig bármire képes va­gyok, s igen, ha kell, kétkezi munkát is vállalok”

– tette hozzá a híresség.

A kommentek alapján Kökény Attila nagyot nőtt a közönség szemében, hiszen bebizonyította, hogy ő is csak egy ember, aki mindent megtesz azért, hogy ne szenvedjen hiányt a családja.

Azóta kiderült, hogy a szerencse is megtalálta őt, hiszen a TV2 Love Bistro című főzős műsorában is szerepelni fog, illetve nagyon úgy néz ki, hogy ő lesz a Sztárban sztár következő szezonjának egyik zsűritagja is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás