promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kétkezi munkát kellett vállalnia Détár Enikőnek
Borítókép:  Détár Enikő / velvet.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A népszerű magyar színésznőt is komoly anyagi gondokkal sújtotta a koronavírus-járvány, aminek az lett a következménye, hogy kétkezi munkát kellett vállalnia.

A mostani járványhelyzet rengeteg ember megélhetését tette tönkre, és a színészeket, zenészeket sem kímélte, akik fellépések nélkül elveszítették a bevételi forrásaikat, és a tartalékjaikból élnek. Détár Enikő még márciusban jelentette ki, hogy ha sok ideig tart ez a megterhelő időszak, akkor szinte bármilyen munkát elvállal, és most kiderült, hogy nem csak a levegőbe beszélt.

A 24 vette észre, hogy éppen az RTL Klub Reggeli című műsorában volt virtuális vendég a színésznő, mikor elárulta, hogy:

napokig dolgozott árufeltöltőként egy nagykerben, ahol igaz, hogy meglepte az embereket egy ilyen ismert személyiség jelenléte, de szerencsére nem volt semmi gond.

Azóta sokkal jobban becsüli a kétkezi munkát végzőket, és ebből is látszik, hogy sosem szabad szégyellni, ha dolgozik az ember. Itt lehet megtekinteni a teljes interjút, amiből azt is megtudhatjuk, hogyan készült Détár Enikő és a fia az érettségire:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás