Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Kétkezi munkát kellett vállalnia Détár Enikőnek

Kétkezi munkát kellett vállalnia Détár Enikőnek

Színes

Kétkezi munkát kellett vállalnia Détár Enikőnek

Színes

Baranyecz János 18:48

A népszerű magyar színésznőt is komoly anyagi gondokkal sújtotta a koronavírus-járvány, aminek az lett a következménye, hogy kétkezi munkát kellett vállalnia.

A mostani járványhelyzet rengeteg ember megélhetését tette tönkre, és a színészeket, zenészeket sem kímélte, akik fellépések nélkül elveszítették a bevételi forrásaikat, és a tartalékjaikból élnek. Détár Enikő még márciusban jelentette ki, hogy ha sok ideig tart ez a megterhelő időszak, akkor szinte bármilyen munkát elvállal, és most kiderült, hogy nem csak a levegőbe beszélt.

A 24 vette észre, hogy éppen az RTL Klub Reggeli című műsorában volt virtuális vendég a színésznő, mikor elárulta, hogy:

napokig dolgozott árufeltöltőként egy nagykerben, ahol igaz, hogy meglepte az embereket egy ilyen ismert személyiség jelenléte, de szerencsére nem volt semmi gond.

Azóta sokkal jobban becsüli a kétkezi munkát végzőket, és ebből is látszik, hogy sosem szabad szégyellni, ha dolgozik az ember. Itt lehet megtekinteni a teljes interjút, amiből azt is megtudhatjuk, hogyan készült Détár Enikő és a fia az érettségire:

Borítókép: Détár Enikő / velvet.hu