Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Altestét megörökítő fotósorozattal és csillámos testfestéssel ünnepli meg alakját az énekesnő

Altestét megörökítő fotósorozattal és csillámos testfestéssel ünnepli meg alakját az énekesnő

Színes

Altestét megörökítő fotósorozattal és csillámos testfestéssel ünnepli meg alakját az énekesnő

Színes

Buda Villő - 2020.12.31. 08:08

Demi Lovato aranyszínű csillámfestékkel rajzolta újra testének apró hibáit, így ünnepelve meg gyönyörű alakját és az evészavarból való felépülését.

A többszörös Grammy-díjra jelölt amerikai énekesnő nemrég közzétett az Instagramon egy fotósorozatot, amelyet elmondása szerint még a 2020-as koronavírus-járvány első hullámának idején készített magáról, a karantén alatt. A fotókon látható, hogy Demi aranyszínű csillámfestékkel rajzolta újra a testén lévő striákat, így ünnepelve meg a saját maga iránti teljes elfogadását és az evési rendellenességekből való felépülést.

„Korábban tényleg úgy gondoltam, voltaképpen lehetetlen kilábalni az evészavarból. Azt hittem, valójában mindenki hazudik, és a zárt ajtók mögött ugyanúgy a betegségtől szenvednek. »Hogy össze-vissza hányatják magukat és ugyanúgy képtelenek elfogadni a testükön lévő narancsbőrt.« [...] Elmondhatatlanul hálás vagyok, hogy életemben először a dietetikusom rám pillantott, és ezt mondta: »Így néz ki, amikor valaki kigyógyul az evészavarából." Megünnepelvén, hogy ilyen messzire jutottam, elkészítettem ezt a kis fotósorozatot a nyári karantén alatt, amelyen ahelyett, hogy szégyenkezve rejtegetném a striáimat, inkább megünneplem őket.”

Nem először fordul elő, hogy Lovato az Instagramon nyíltan hangot ad a testével kapcsolatos aggályainak vagy éppen örömeinek. 2019 szeptemberében megosztott egy szerkesztetlen fürdőruhás képet, amely alá a következőket írta:

„Íme a legnagyobb félelmem. Egy megszerkesztetlen fotó bikiniben. Na és biztosan kitalálod, hogy mi még, a NARANCSBŐR!!!!”

Demi Lovato közösségi oldalain már régóta igyekszik felhívni a figyelmet a mentális egészség fontosságára, és rendszeresen megosztja tapasztalatait az étkezési rendellenességgel és testképzavarral való küzdelméről és felépüléséről.

Borítókép: Pedro Fiuza / NurPhoto / NurPhoto via AFP