promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Altestét megörökítő fotósorozattal és csillámos testfestéssel ünnepli meg alakját az énekesnő
Borítókép:  Pedro Fiuza / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Demi Lovato aranyszínű csillámfestékkel rajzolta újra testének apró hibáit, így ünnepelve meg gyönyörű alakját és az evészavarból való felépülését.

A többszörös Grammy-díjra jelölt amerikai énekesnő nemrég közzétett az Instagramon egy fotósorozatot, amelyet elmondása szerint még a 2020-as koronavírus-járvány első hullámának idején készített magáról, a karantén alatt. A fotókon látható, hogy Demi aranyszínű csillámfestékkel rajzolta újra a testén lévő striákat, így ünnepelve meg a saját maga iránti teljes elfogadását és az evési rendellenességekből való felépülést.

„Korábban tényleg úgy gondoltam, voltaképpen lehetetlen kilábalni az evészavarból. Azt hittem, valójában mindenki hazudik, és a zárt ajtók mögött ugyanúgy a betegségtől szenvednek. »Hogy össze-vissza hányatják magukat és ugyanúgy képtelenek elfogadni a testükön lévő narancsbőrt.« [...] Elmondhatatlanul hálás vagyok, hogy életemben először a dietetikusom rám pillantott, és ezt mondta: »Így néz ki, amikor valaki kigyógyul az evészavarából." Megünnepelvén, hogy ilyen messzire jutottam, elkészítettem ezt a kis fotósorozatot a nyári karantén alatt, amelyen ahelyett, hogy szégyenkezve rejtegetném a striáimat, inkább megünneplem őket.”

Nem először fordul elő, hogy Lovato az Instagramon nyíltan hangot ad a testével kapcsolatos aggályainak vagy éppen örömeinek. 2019 szeptemberében megosztott egy szerkesztetlen fürdőruhás képet, amely alá a következőket írta:

„Íme a legnagyobb félelmem. Egy megszerkesztetlen fotó bikiniben. Na és biztosan kitalálod, hogy mi még, a NARANCSBŐR!!!!”

Demi Lovato közösségi oldalain már régóta igyekszik felhívni a figyelmet a mentális egészség fontosságára, és rendszeresen megosztja tapasztalatait az étkezési rendellenességgel és testképzavarral való küzdelméről és felépüléséről.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás