promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Demi Lovato tényleg beszólt Donald Trumpnak?
Borítókép:  YouTube
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nagy port kavart Demi Lovato új dala, amelyben az énekesnő az Amerikai Egyesült Államokban dúló viharos körülményekről énekel. De kinek szól az üzenet?

Alig néhány nappal ezelőtt jelent meg Demi Lovato legújabb, Commander in Chiefc. száma, amely azonnal össznépi találgatás tárgya lett. A „commander-in-chief” szókapcsolat ugyanis „főparancsnokot” jelent, a kifejezést pedig az USA elnökének megnevezésére is használják. Sokakban felmerült tehát a gyanú, hogy az énekesnő Donald Trumpnak üzen a dalban.

Vegyük például az alábbi sorokat:

„Commander in Chief, honestly
If I did the things you do
I couldn't sleep, seriously
Do you even know the truth?”

Ami szabad fordításban valahogy így hangzik:

„Főparancsnok, őszintén
Ha azt tenném, amit te
Nem tudnék aludni, komolyan
Látod-e egyáltalán a valóságot?”

A hivatalos videóklipben többek között eltérő etnikumú emberek és testi fogyatékkal élők is megszólalnak az énekesnő hangján, aki a társadalmi rétegekben fellelhető igazságtalanságokról és a koronavírus-járvány okozta válságról is beszél.


Forrás: CNN

A 28 éves Demi Lovato a CNN-nek egy nemrégiben adott interjújában beszélt a dalról és annak üzenetéről, megerősítve a gyanút, hogy a dallal valóban az elnöknek akar üzenni.

„Rengetegszer eszembe jutott, hogy írok egy levelet az elnöknek, vagy hogy leülnék vele, és feltenném neki ezeket a kérdéseket. Aztán arra gondoltam, hogy valójában nem is ezt akarom, hiszen mást is tehetek: írok egy dalt az egész világ számára. És ha ezt a dalt meghallgatja, akkor nemcsak nekem kell majd választ adnia, hanem mindenkinek” 

– nyilatkozta az énekesnő a CNN-nek. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás