promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Soha nem látott műsorváltozás lesz az RTL Klubon, amitől ki fogsz borulni
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

December 21-én, hétfőn elindul egy olyan műsorváltozási lavina az RTL Klubon, ami magával sodorja a Barátok köztöt, de bizonyos szempontból érinti a Drága örökösök utolsó részeit is.

Az ünnepek közeledtével szépen lassan teljesen átveszik az uralmat a filmek és az ismétlések a televíziós csatornákon. A héten véget ért A Konyhafőnök VIP, és a Drága örökösöknek is meg vannak számlálva a napjai. A napisorozat utolsó epizódját december 23-án, szerdán este láthatjuk majd az RTL Klubon, a megszokott időpontban.

A csatorna bejelentette, hogy milyen műsorváltozással indítják majd az 51. hetet.

A tájékoztatás szerint a Drága örökösök után filmeket fognak sugározni: december 21-én, hétfőn a Két hét múlva örökké című vígjátékot, december 22-én, kedden az Apácashow 2. részét, míg december 23-án, szerdán a Barátom, Róbert Gida című filmet.

Ez azt jelenti, hogy a Barátok közt ismét későbbi időpontra kerül: hétfőn és kedden 23:50-től lesz látható, míg szerdán olyan késői időpontban, hogy már átcsúszik csütörtök éjjelre; 00:20-kor kerül adásba.

A sorozat a megszokott módon szünetre vonul az ünnepekkor, de hogy 2021-ben milyen műsorsávokban lesz látható, azt egyelőre nem tudni.

Borítókép:  Media1
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás