Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Soha nem látott műsorváltozás lesz az RTL Klubon, amitől ki fogsz borulni

Soha nem látott műsorváltozás lesz az RTL Klubon, amitől ki fogsz borulni

Színes

Soha nem látott műsorváltozás lesz az RTL Klubon, amitől ki fogsz borulni

Színes

Helmeczi Benjamin 07:07

December 21-én, hétfőn elindul egy olyan műsorváltozási lavina az RTL Klubon, ami magával sodorja a Barátok köztöt, de bizonyos szempontból érinti a Drága örökösök utolsó részeit is.

Az ünnepek közeledtével szépen lassan teljesen átveszik az uralmat a filmek és az ismétlések a televíziós csatornákon. A héten véget ért A Konyhafőnök VIP, és a Drága örökösöknek is meg vannak számlálva a napjai. A napisorozat utolsó epizódját december 23-án, szerdán este láthatjuk majd az RTL Klubon, a megszokott időpontban.

A csatorna bejelentette, hogy milyen műsorváltozással indítják majd az 51. hetet.

A tájékoztatás szerint a Drága örökösök után filmeket fognak sugározni: december 21-én, hétfőn a Két hét múlva örökké című vígjátékot, december 22-én, kedden az Apácashow 2. részét, míg december 23-án, szerdán a Barátom, Róbert Gida című filmet.

Ez azt jelenti, hogy a Barátok közt ismét későbbi időpontra kerül: hétfőn és kedden 23:50-től lesz látható, míg szerdán olyan késői időpontban, hogy már átcsúszik csütörtök éjjelre; 00:20-kor kerül adásba.

A sorozat a megszokott módon szünetre vonul az ünnepekkor, de hogy 2021-ben milyen műsorsávokban lesz látható, azt egyelőre nem tudni.

Borítókép: Media1