promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagy hírt osztott meg rajongóival Palvin Barbi pasija
Borítókép:  Palvin Barbara és Dylan Sprouse / Frazer Harrison / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Dylan Sprouse óriási bejelentést tett Instagram-oldalán. A sztár sok év kihagyás után újra egy sorozatban vállalt szerepet, méghozzá nem is akármelyikben. 

Palvin Barbi jelenlegi párja még az Apafej című Adam Sandler vígjátékban tűnt fel először. Akkor ikertestvérével, Cole-val felváltva játszották a főszerepet, a két színész pályája azóta pedig folyamatosan felfelé ível. 

2005 és 2008 között például ők ketten játszottak a mára szinte kultikussá vált Zack és Cody élete című sorozatban, mely a Nickelodeonon futott hatalmas sikerrel. 

Dylan azonban a sorozat befejeződésével nem vállalt több széria-szerepet, egészen mostanáig. A 28 éves sztár több, mint 10 év kihagyás után az HBO MAX-on tér vissza, méghozzá egy elég ígéretes sorozatban, a The Sex Lives of College Girls-ben.

A fiú Instagram-oldalán osztott meg a nagy hírt, amire záporoztak is a rajongói üzenetek, illetve közel félmillióan lájkolták már a posztot. 

„Egy ideje már nem csináltam sorozatot… igazából 10 éve. De ez azért volt, mert reménykedtem abban, hogy jön majd egy nagyon jó, ez pedig nagyszerűnek tűnik. Boldog vagyok, amiért ennek a nagyszerű színészgárdának és stábnak tagja lehetek én is. Hálás vagyok ma”

– írta Dylan. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás