Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Adam Sandler egy Bosszúállók-szerű filmben hozná össze az eddigi idióta karaktereit

Adam Sandler egy Bosszúállók-szerű filmben hozná össze az eddigi idióta karaktereit

Zene, Film & Kultúra

Adam Sandler egy Bosszúállók-szerű filmben hozná össze az eddigi idióta karaktereit

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 14:50

Egyáltalán nincs kizárva, hogy a jövőben egy közös vígjátékban fog szerepelni a Vizesnyolcas, Apafej, Sátánka, Nászok ásza, Hubie, a halloween hőse, vagy akár bármely más ikonikus Adam Sandler figura.

Október 7-én érkezett a Netflixre Adam Sandler legújabb komédiája, a Hubie, a halloween hőse, amiben ismét egy mókás, szerencsétlen figurát alakít. Az alkotásra rengetegen voltak kíváncsiak, így egy újabb sikert tudhat maga mögött a színész, ráadásul többször is utalt benne a régebbi filmjeire, és még Ben Stiller is feltűnt benne a Happy, a flúgos golfos című filmből ismert karaktereként.

Ezek után nem csoda, hogy megkérdezték tőle, vajon elképzelhető-e egy olyan mű a jövőben, amiben Bosszúállók-szerűen összehozza a már jól ismert, sokak által kedvelt szerepeit, mint például a Sátánkát, vagy Billy Madisont – a válasz pedig a rajongók legnagyobb örömére több mint pozitív volt a világsztár részéről:

„Örülnék neki, csak előtte fel kell készülnöm mentálisan. Szóval nagyjából 35 év múlva megtörténhet. Meglesz”.

Valószínűleg csak poénnak szánta, de minden viccnek a fele igaz, szóval reménykedhetünk. Az biztos, hogy a közönséget nagyon felpezsdíti az ötlet, hiszen számtalan maradandó alakítást köszönhetünk Adam Sandlernek, és elég vicces lenne a fent említett figurákat egyszerre látni, egy igazán őrült agymenésben – és amilyen ötletekkel manapság előrukkol a híresség, simán elképzelhető, hogy egyszer ez is tényleg megvalósul, hiszen a Jack és Jill is csak rossz tréfának indult, és mégis mozifilm lett belőle.

Borítókép: Adam Sandler a Hubie, a halloween hőse című film plakátján / via giantfreakinrobot.com