promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Saját sorozatot kap Csillag Patrik a SpongyaBob Kockanadrágból
Borítókép:  Patrik és SpongyaBob / via animationmagazine.net
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Örülhetnek a SpongyaBob-rajongók, hiszen a máig népszerű rajzfilmszéria egyik legmókásabb figurája, Patrik végre igazán reflektorfénybe kerül.

1999-ben indult a SpongyaBob Kockanadrág című mesesorozat a Nickelodeonon, amiben megismerhettük Bikinifenék lakóinak bohókás életét. Az alkotás hamar elképesztő népszerűségre tett szert, és a két főszereplő, SpongyaBob, illetve Csillag Patrik egyenesen beépültek a popkultúrába, amit az is bizonyít, hogy még a mozikban is hatalmas sikert arattak.

A Variety szerint már 17 éve folyamatosan ez a legnézettebb rajzfilm, a Nickelodeon pedig ennek hatására elhatározta, hogy egy kicsit tágítani fogják a széria világát. Berendelték a Kamp Koral című, animált előzménysorozatot a táborozó, kölyök SpongyaBobbal, és ez nem minden, hiszen úgy látszik, hogy volt még egy örömteli titkuk a fejeseknek.

Kiderült, hogy Csillag Patrik is saját sorozatot kap, amiben egy beszélgetős műsort vezet, és így készít viccesnek ígérkező interjúkat a már jól ismert karakterekkel.

Ez elég érdekesen hangzik, és akik szeretik Patrik idióta dolgait, azok biztos, hogy imádni fogják. Arról még nincs hír, hogy mikor jön a lusta, buta tengericsillag főszereplésével készülő alkotás, de a Kamp Koral elvileg jövőre érkezik, és a következő SpongyaBob-film is 2021-ben lesz bemutatva jelen állás szerint – ami Európában valószínűleg a Netflixen lesz látható.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás