promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
SpongyaBob tényleg homoszexuális?
Borítókép:  Daily Mail
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Nickelodeon fotója miatt beindultak a találgatások, hogy SpongyaBob Kockanadrág kikhez vagy mikhez vonzódik szexuálisan.

Nincs ember, aki legalább névről ne ismerné SpongyaBob Kockanadrágot, hiszen napjainkig a Nickelodeon egyik legnépszerűbb sorozatának főhőse, akinek kalandjaiból mind ez idáig 13 évad, valamint három mozifilm készült; utóbbiak közül augusztus 13-án kerül bemutatásra a SpongyaBob: Spongya szökésben című film, amiben még Keanu Reeves is felbukkan egy bizarr szerepben.

A Pride-hónapra készülve a Nickelodeon egy igen érdekes fotót tett közzé Twitter-oldalán, amin a sorozataikból ismert karakterek közül három is látható, akik az LMBTQ-közösséghez tartoznak: a Korra legendája című széria főszereplője, a biszexuális Korra, a Veszélyes Henry színésze, a transznemű Michael D. Cohen, de ami az érdekes, hogy SpongyaBob is ott van a fotón.

Nem is kellett több a rajongóknak, rögtön beindultak a találgatások SpongyaBob Kockanadrág szexualitását illetően. Sokan úgy gondolják, hogy ez a csatorna részéről egy megerősítés, hogy a népszerű figura meleg.

Nos valóban, ez a Nickelodeon-tól egy megerősítés arra vonatkozóan, hogy SpongyaBob is tagja az LMBTQ-közösségnek, de a sorozat alkotója, Stephen Hillenburg még a 2018-ban bekövetkezett halála előtt elárulta, hogy a karakter teljesen aszexuális, és köztudott, hogy az aszexuálisok is tagjai ennek a közösségnek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás