promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Keanu Reeves is szerepel az új Spongyabob filmben
Borítókép:  Paramount
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megérkezett a SpongyaBob: Spongya szökésben első előzetese, és rögtön szinkronosan.

A régi Nickelodeon rajzfilmekre nagyon jellemző volt a pihent humor, és poénokban sokszor a felnőtteket is megcélozták. Ilyen volt a Rocko, a Ren és Stimpy és persze Spongya is. Kár lenne vitatni, hogy a SpongyaBob Kockanadrág a Nickelodeon legsikeresebb rajzfilmes franchisea. Elképesztő, hogy 1999 óta még mindig életben van a széria, ráadásul már a harmadik mozit készítik el hozzá.

A filmet az a Tim Hill rendezte, aki már régóta jelen van alkotóként Bikinifenék életében, és ő írta az első, vagyis a 2004-es Spongyabob filmet is. A SpongyaBob: Spongya szökésben már teljesen 3D-s, de ez egyáltalán nem zavaró, legalábbis nekem. Visszatérnek a klasszikus karakterek, a legtöbb klasszikus szinkronhang , és reméljük a sok agyzsibbasztó poén is.

A sztori szerint Spongyabob háziállata, vagyis Csigusz eltűnik, szóval Spongyának és Patriknak a nyomára kell bukkannia. Mivel állítólag Csiguszt Poszeidón rabolta és vitte el Atlantisz városába, így a két jóbarátnak nehéz dolga lesz, de ott lesznek az ismerőseik, na meg Keanu Reeves is segítségnek.

Ahogy a címből és a történetből is kiderül, a duónak ismét ott kell hagynia a biztonságot nyújtó Bikinifenéket.

A SpongyaBob: Spongya szökésben 2020. június 11-én debütál nálunk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás