promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Polgár Tündének van egy intim tetoválása, ráadásul nem akármit ábrázol
Borítókép:  Polgár Tünde / via youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Feleségek luxuskivitelben sztárja, Polgár Tünde elárulta eddig féltve őrzött titkát, ugyanis kiderült, hogy van egy intim tetoválása, amit tönkretett a szülés.

Múlt héten kezdődött a Viasat 3-on a Feleségek luxuskivitelben című reality negyedik évada, amiben ismét megismerhetjük a luxusfeleségek mókás, helyenként meghökkentő kalandjait, és szerencsére többek között a közönségkedvenc Polgár Tünde is visszatért a folytatásban. A híresség most a Life TV műsorában, a Brékingben szerepelt, ahol a tetoválások is szóba kerültek, és végül elég pikáns fordulatot vett a beszélgetés.

Holdampf Linda faggatózása sikeres volt, ugyanis Polgár Tünde a pillanatnyi megszeppenés után megosztotta a közönséggel, hogy neki is van tetoválása, ráadásul elég intim helyen, és egy kis ördögöt ábrázol – de természetesen „csak nagyon kiváltságosok láthatják”.

Azt is elárulta, hogy szegény figurának annak idején levitte a fejét a császármetszés, és még azóta sem csináltatta meg. Ezzel jól meglepett mindenkit, hiszen sokan még azt sem hitték volna róla, hogy tetkóval rendelkezik, és ha ebből indulunk ki, akkor nincs kizárva, hogy Polgár Tünde sokkal több, ehhez hasonló titkot rejteget – amikre majd jó eséllyel valamelyik műsorban egyszer fény derül.

Itt lehet megnézni a Bréking részletét, amiben Polgár Tünde a tetoválásáról beszél:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás