promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Halloween készítői teljesítették egy halálos beteg rajongó utolsó kívánságát
Borítókép:  Jamie Lee Curtis és a Halloween-széria gyilkosa, Michael Myers / Dimension Films / Photo12 via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy fiatal férfi nagyon szerette volna, hogy halála előtt még megnézhesse a jövőre érkező Halloween-filmet, de ennél jóval többet kapott, hála Jamie Lee Curtisnek.

Az 1978-ban bemutatott Halloween című horror nagy rajongója, Anthony Woodle 2019-ben tudta meg, hogy gyógyíthatatlan nyelőcsőrákban szenved. Érthető módon nagyon elkeseredett, hiszen már az esküvőt tervezték menyasszonyával, de ez a hír mindent felborított. A viszontagságok ellenére nagyon várta már, hogy októberben megnézhesse a Halloween folytatását, de a koronavírus miatt elmaradt a premier – ekkor határozta el egy barátja, hogy segít neki.

Anthony Woodle cimborája felvette a kapcsolatot a filmet készítő stúdióval, hátha van rá valami esély, hogy levetítsék neki az alkotást, ami amúgy már hónapok óta kész van, csak a járványhelyzetre való tekintettel egy évvel eltolták a bemutatót. Szerencsére sikerült elintézni a dolgot, és ez még csak a kezdet volt.

A halálos beteg rajongó megnézhette a Halloween Kills-t, kapott ajándékba egy dedikált kést, ráadásul Jamie Lee Curtis is felvette vele a kapcsolatot. Egy hosszú, kellemes beszélgetés után a színésznő megígérte neki, hogy összeadja őt a szerelmével – hiszen van rá jogosultsága –, mivel ez volt Anthony legnagyobb, utolsó vágya. De sajnos hirtelen súlyosbodott az állapota és kórházba került, így a híresség csak telefonon tudta lebonyolítani a gyorsan megszervezett ceremóniát – pontosan 47 perccel a férfi halála előtt.

Így Anthony Woodle boldogan halhatott meg, hiszen egybekelhetett párjával, ráadásul az egyik kedvence volt az, aki előtt kimondták virtuálisan a boldogító igent. Hatalmas emberségre vall a sztár részéről, hogy ezt megtette, a család pedig örökké hálás lesz neki, mivel ezzel tényleg felejthetetlen élményt okozott mindenkinek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás