promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Akadályba ütközött Sean Connery utolsó kívánságának teljesítése
Borítókép:  Sean Connery / Warner Bros Pictures / Collection ChristopheL via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A világ még mindig gyászolja a legendás Sean Conneryt, akinek özvegye most elárulta, hogy mi volt az egykori James Bond utolsó kívánsága.

Október 31-én jelentették be a szomorú hírt, hogy 90 évesen elhunyt az Oscar-díjas Sean Connery, akit rengeteg fantasztikus filmben láthattunk pályafutásának közel hat évtizede alatt. A rajongók mellett özvegye, Micheline Roquebrune is gyászolja a színészlegendát, akinek most kiderült a végakarata, de sajnos a jelenlegi helyzetben csak félig tudják teljesíteni azt.

„Vissza fogjuk vinni Seant Skóciába – ez volt az utolsó kívánsága. Szerette volna, ha szétszórjuk a hamvait a Bahama-szigeteken, és persze az anyaföldjén. Amikor lehetséges, és biztonságos újra utazni, akkor arra készül a család, hogy visszamegyünk vele Skóciába”

– mesélte Micheline Roquebrune.

A világjárvány miatt sajnos egyelőre ezt nem tehetik meg, hiszen nagyon problémás manapság repülni, de utána mindenképp szeretnének egy megemlékezést is tartani Skóciában, viszont azt még nem tudják megmondani, hogy mikor. Ebből is látszik, hogy Sean Connerynek mennyire fontos volt, hogy honnan származott, illetve mivel a költői szépségű Bahama-szigeteken érte őt a halál, így az is érthető, hogy miért szerette volna, ha egy részét ott szórják el.

Sean Connery és egykori felesége:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás