promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vasvári Vivien közel egy év után újra szingli lett
Borítókép:  Vasvári Vivien / via bumm.sk
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nagyon meglepődtek a rajongók, mikor eltűntek Vasvári Vivien oldalairól a párjával közös képek, és hamar kiderült, hogy ez nem véletlenül történt.

A Feleségek luxuskivitelben című sikerműsor egykori szereplője, Vasvári Vivien éppen a TV2-n futó Farm VIP-ben teszi próbára magát, de pár hete megjelent az első könyve is, ami a „Hiba” címet kapta, és hosszú idő után végre hivatalosan is elváltak útjaik Fecsóval. Ezek alapján boldog lehet a híresség, hiszen csupa jó dolog történt vele az utóbbi időszakban – de most úgy néz ki, hogy nem minden ennyire pozitív, hiszen szakítottak kedvesével.

„Közel egy év után szétváltak útjaink, immár egyedülálló édesanyaként élem a mindennapjaimat. Nem szeretnék többet mondani a szakításunk körülményeiről, annyit azonban elárulhatok, hogy igaz a hír, mától új életet kezdtem, tiszta lappal, immár egyedülállóként”

– árulta el a Blikknek Vasvári Vivien.

A követők arra lettek figyelmesek, hogy Vasvári Vivien oldalairól letörölték az egykori szerelmével közös fotókat, és végül beigazolódott sokak gyanúja, hiszen már biztos, hogy szétmentek, de egyelőre nem tudni, hogy miért döntöttek így. Ettől függetlenül úgy néz ki, hogy a sztár bőven el tudja foglalni magát különböző izgalmas projektekkel, így nem fog sokáig keseregni, ráadásul talán több ideje is lesz önmagára, illetve a gyerekeire.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás