Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Vasvári Vivien közel egy év után újra szingli lett

Vasvári Vivien közel egy év után újra szingli lett

Színes

Vasvári Vivien közel egy év után újra szingli lett

Színes

Baranyecz János 11:49

Nagyon meglepődtek a rajongók, mikor eltűntek Vasvári Vivien oldalairól a párjával közös képek, és hamar kiderült, hogy ez nem véletlenül történt.

A Feleségek luxuskivitelben című sikerműsor egykori szereplője, Vasvári Vivien éppen a TV2-n futó Farm VIP-ben teszi próbára magát, de pár hete megjelent az első könyve is, ami a „Hiba” címet kapta, és hosszú idő után végre hivatalosan is elváltak útjaik Fecsóval. Ezek alapján boldog lehet a híresség, hiszen csupa jó dolog történt vele az utóbbi időszakban – de most úgy néz ki, hogy nem minden ennyire pozitív, hiszen szakítottak kedvesével.

„Közel egy év után szétváltak útjaink, immár egyedülálló édesanyaként élem a mindennapjaimat. Nem szeretnék többet mondani a szakításunk körülményeiről, annyit azonban elárulhatok, hogy igaz a hír, mától új életet kezdtem, tiszta lappal, immár egyedülállóként”

– árulta el a Blikknek Vasvári Vivien.

A követők arra lettek figyelmesek, hogy Vasvári Vivien oldalairól letörölték az egykori szerelmével közös fotókat, és végül beigazolódott sokak gyanúja, hiszen már biztos, hogy szétmentek, de egyelőre nem tudni, hogy miért döntöttek így. Ettől függetlenül úgy néz ki, hogy a sztár bőven el tudja foglalni magát különböző izgalmas projektekkel, így nem fog sokáig keseregni, ráadásul talán több ideje is lesz önmagára, illetve a gyerekeire.

Borítókép: Vasvári Vivien / via bumm.sk

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria