Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Az egész családját elvitte első randijára egy kínai nő

Az egész családját elvitte első randijára egy kínai nő

Színes

Az egész családját elvitte első randijára egy kínai nő

Színes

Héjja Krisztián 09:09

Tesztnek indult, sétődés lett a vége. Egy kínai nő úgy próbálta kideríteni, hogy valóban a Nagy Ő-vel találkozik-e, hogy egész családját, azaz huszonhárom főt vitt el az első randira. 

Mindenki számára borzalmasan nehéz 2020, de az egyedülállók számára talán még nehezebb. A koronavírus-járvány miatt világszerte vezettek be enyhébb-szigorúbb korlátozó intézkedéseket, alaposan leszűkítve a randizási lehetőségeket. Egy 29 éves kínai férfi ezért volt annyira boldog, hogy hosszú hónapok várakozása után végre találkozhat egy nővel. A randin azonban élete legdurvább meglepetése várta

– írja a  a SoraNews24 hírportál.

A férfi amint belépett az étterembe a nő teljes családjával találta szemben magát. Ami még kínosabbá teszi a helyzetet, hogy nem csak az anyós és após-jelölt volt jelen, hanem a família mind a huszonhárom tagja. Ha pedig még ez sem lenne elég, a hölgy elvárta, hogy a férfi fizesse a teljes fogyasztást. 

Azt hinnénk mindez egy rossz tréfa, talán a férfi is ezt remélte, de nem. Egy darabig próbált alkalmazkodni a helyzethez, de miután meglátta a számlát és az azon szereplő – átszámítva közel 1 millió forintos – összeget, szó nélkül lelépett.

A nő nem akarta szó nélkül hagyni az ügyet, többször kereste a randipartnerét, aki azóta nem válaszol a levelekre, teljesen eltűnt. 

A nő úgy érzi, hogy ő a cserbenhagyott áldozat a szituációban, aki csak meg akart bizonyosodni arról, hogy jövendőbeli barátja elég vagyonos, és elég nagylelkű-e ahhoz, hogy kifizessen egy ilyen vacsorát.

Ti mit tettetek volna egy hasonló helyzetben? Írjátok meg Facebook-kommentben!

Borítókép: ABC.net