promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az egész családját elvitte első randijára egy kínai nő
Borítókép:  ABC.net
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tesztnek indult, sétődés lett a vége. Egy kínai nő úgy próbálta kideríteni, hogy valóban a Nagy Ő-vel találkozik-e, hogy egész családját, azaz huszonhárom főt vitt el az első randira. 

Mindenki számára borzalmasan nehéz 2020, de az egyedülállók számára talán még nehezebb. A koronavírus-járvány miatt világszerte vezettek be enyhébb-szigorúbb korlátozó intézkedéseket, alaposan leszűkítve a randizási lehetőségeket. Egy 29 éves kínai férfi ezért volt annyira boldog, hogy hosszú hónapok várakozása után végre találkozhat egy nővel. A randin azonban élete legdurvább meglepetése várta

– írja a  a SoraNews24 hírportál.

A férfi amint belépett az étterembe a nő teljes családjával találta szemben magát. Ami még kínosabbá teszi a helyzetet, hogy nem csak az anyós és após-jelölt volt jelen, hanem a família mind a huszonhárom tagja. Ha pedig még ez sem lenne elég, a hölgy elvárta, hogy a férfi fizesse a teljes fogyasztást. 

Azt hinnénk mindez egy rossz tréfa, talán a férfi is ezt remélte, de nem. Egy darabig próbált alkalmazkodni a helyzethez, de miután meglátta a számlát és az azon szereplő – átszámítva közel 1 millió forintos – összeget, szó nélkül lelépett.

A nő nem akarta szó nélkül hagyni az ügyet, többször kereste a randipartnerét, aki azóta nem válaszol a levelekre, teljesen eltűnt. 

A nő úgy érzi, hogy ő a cserbenhagyott áldozat a szituációban, aki csak meg akart bizonyosodni arról, hogy jövendőbeli barátja elég vagyonos, és elég nagylelkű-e ahhoz, hogy kifizessen egy ilyen vacsorát.

Ti mit tettetek volna egy hasonló helyzetben? Írjátok meg Facebook-kommentben!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás