promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nádai Anikó bikinis képe teljesen kiakasztotta az embereket
Borítókép:  Nádai Anikó / via habostorta.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sokan támadják Nádai Anikó legutóbbi posztját, pedig a műsorvezető csupán egy szexi fotóval akart kedveskedni követőinek.

A világjárvány ellenére szinte minden szempontból elég mozgalmas esztendője van az egykori Való Világ-játékosnak, Nádai Anikónak. Tavasszal szakított szerelmével, majd kiderült, hogy ő lesz a Való Világ 10, és a Házasodna a gazda 3. évadjának műsorvezetője is, szóval rengeteg izgalmas projekten dolgozik, de most mégis a kinézete az, amire felfigyeltek az emberek – és ezúttal nem úgy, ahogy megszokhattuk.

Nádai Anikó kirakott magáról egy csábító, bikinis fotót, a kommentelők pedig az általános nyálcsorgatás helyett egyből nekiestek, hiszen sokan úgy gondolták, hogy túlzottan, már-már betegesen soványnak tűnik rajta, ráadásul a legtöbben nem az aggodalmukat fejezték ki, hanem inkább kőkeményen támadták őt emiatt.

A híresség szerencsére nagyon lazán kezelte a dolgot, és az egyik ilyen hozzászólásra csak azt válaszolta, hogy azok a lábak elviszik őt mindenhová, szóval neki tökéletesen megfelelnek. Ettől függetlenül ez az eset bőven kimeríti a body shaming kategóriáját, és jogosan akadhatott volna ki Nádai Anikó, de végül nem tette, ehhez pedig valószínűleg elég nagy önuralom kellett.

Itt lehet megtekinteni a fent említett képet:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás