promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nádai Anikó bikinis képe teljesen kiakasztotta az embereket

Nádai Anikó bikinis képe teljesen kiakasztotta az embereket

Színes

Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sokan támadják Nádai Anikó legutóbbi posztját, pedig a műsorvezető csupán egy szexi fotóval akart kedveskedni követőinek.

A világjárvány ellenére szinte minden szempontból elég mozgalmas esztendője van az egykori Való Világ-játékosnak, Nádai Anikónak. Tavasszal szakított szerelmével, majd kiderült, hogy ő lesz a Való Világ 10, és a Házasodna a gazda 3. évadjának műsorvezetője is, szóval rengeteg izgalmas projekten dolgozik, de most mégis a kinézete az, amire felfigyeltek az emberek – és ezúttal nem úgy, ahogy megszokhattuk.

Nádai Anikó kirakott magáról egy csábító, bikinis fotót, a kommentelők pedig az általános nyálcsorgatás helyett egyből nekiestek, hiszen sokan úgy gondolták, hogy túlzottan, már-már betegesen soványnak tűnik rajta, ráadásul a legtöbben nem az aggodalmukat fejezték ki, hanem inkább kőkeményen támadták őt emiatt.

A híresség szerencsére nagyon lazán kezelte a dolgot, és az egyik ilyen hozzászólásra csak azt válaszolta, hogy azok a lábak elviszik őt mindenhová, szóval neki tökéletesen megfelelnek. Ettől függetlenül ez az eset bőven kimeríti a body shaming kategóriáját, és jogosan akadhatott volna ki Nádai Anikó, de végül nem tette, ehhez pedig valószínűleg elég nagy önuralom kellett.

Itt lehet megtekinteni a fent említett képet:

Borítókép:  Nádai Anikó / via habostorta.hu

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás