promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az RTL Klub arra készül, hogy megadja a kegyelemdöfést a TV2-nek
Borítókép:  24.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Október 19-én indul az RTL Klubon Nádai Anikó műsora, a Házasodna a gazda 3. évada, ami könnyen tönkreteheti a TV2 hétköznapjait is.

Október 19-től egy gazdasszony és négy gazda párkeresését követhetjük nyomon az RTL Klubon, ugyanis ezen a napon fog elindulni a Házasodna a gazda 3. évada.

Betti gazdasszony, Peti, Szabolcs, Roland és Pisti gazda végre találkozhatnak azokkal a társra vágyó jelentkezőkkel, akik szeretnének velük megismerkedni. A műsor ezúttal minden hétköznap este lesz látható, így napi rendszerességgel követhetik nyomon a nézők a gazdák párkeresését.

Változás még az előző évadokhoz képest, hogy a rapid randik nem egy külső helyszínen zajlanak. Idén a gazdák saját otthonukban fogadják a levelek alapján kiválasztott hölgyeket és urakat, így sokkal több idejük lesz az ismerkedésre. A szingli párkeresők bőrönddel érkeznek, hiszen lesz, aki az első találkozást követően ott is maradhat a gazdánál és lehetőséget kap arra, hogy megtapasztalja a vidéki élet különleges miliőjét.

A műsorvezető Nádai Anikó lesz, aki idén is igyekszik tanácsokkal és útmutatással ellátni a gazdasszonyt és gazdákat a párkeresés útvesztőjében.

Az RTL Klub ezzel egyértelműen hadat üzent a TV2 hétköznap esti műsorrendjének is, és elnézve az eddigi eredményeket, nem kizárt, hogy hamarosan sor kerülhet a kegyelemdöfésre.

Az RTL Klub magabiztosan vitte a hetet és az elmúlt hónapot is

2020 szeptemberében az RTL Klub a fő kereskedelmi célcsoportban, főműsoridőben 16,9 százalékos közönségarányt ért el, 7,2 százalékpontot verve versenytársára. Csoportszinten teljes napban és főműsoridőben is az RTL Magyarország bizonyult nézettebbnek a 18-49 évesek körében. Emellett a hónap legnézettebb műsorainak TOP20-as listájából 18-at RTL Klub tudhat magáénak.

A 40. héten főműsoridőben az RTL Klub a hét minden napján legyőzte a TV2-t a hirdetők számára kiemelten fontos 18-49-es korcsoportban (17,2% SHR vs 9,8% SHR). Csoportszinten is az RTL Magyarország 8 csatornából álló portfóliója bizonyult eredményesebbnek: a 18-49-es korosztályt vizsgálva főműsoridőben és teljes napban is megnyerte a hetet.

A hétköznap estéken a Nyerő páros továbbra is legyőzhetetlen: ahogy a műsor eddigi adásai során, úgy a múlt héten is minden adásnapon nyerte saját sávját, heti átlagban 18,8%-os közönségarányt ért el a fő célcsoportban. A Nyerő páros az RTL Moston is kilőtt: az epizódokat online már 782 ezren indították el. A Drága örökösök sem talál kihívóra: a negyedik évad epizódjai a múlt héten átlagosan 18,4%-os közönségarányt szállítottak 18-49-ben.

A szombat este továbbra is A mi kis falunk sikerétől hangos: a pajkaszegiek ezúttal közel 890 ezer nézőt ültettek a képernyő elé a teljes lakosságból – ezzel az eredménnyel a széria legutóbbi epizódja a hét legnézettebb műsorszáma is lett a teljes lakosság körében. Ezzel szemben a TV2 Egyszer volt Budán Bödör Gáspár című sorozata még a TOP50-es listára sem fért fel.

A vasárnap estét ezúttal is az Álarcos énekes uralta: a látványos show 21,2%-os közönségarányt ért el a 18-49 évesek körében és a hét legnézettebb műsora lett ebben a célcsoportban.

Október 10-én viszont elindul a TV2-n a Dancing with the Stars, ami egy komoly ellenfélnek ígérkezik; nem kizárt, hogy A mi kis falunk nézettsége jelentősen romlani fog a táncos showműsor miatt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás