promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Új arcokat láthatunk az RTL Klub képernyőjén
Borítókép:  Illusztráció / via media1.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A napokban mutatkoznak be az RTL Klub friss munkatársai, akiket állítólag a szakértelem, kedvesség és a nyugalom jellemez, de az biztos, hogy nehéz lesz kilépniük elődjük árnyékából.

Pár hete búcsúzott a nézőktől az RTL Klub egyik népszerű meteorológusa, Véber István, aki nagy űrt hagyott maga után, és amíg a csatorna nem találta meg az utódját, addig kollégájának, Pataki Zitának kellett erőn felül dolgoznia. Most a Blikk cikkéből kiderül, hogy nem egy, hanem rögtön három ember jön a távozott munkatárs helyére, így összesen négyfősre duzzad a csapat.

„Számomra is hatalmas újdonság, hogy nem egy, hanem három kollégám lesz! Nagyon vártam már őket, és az elmúlt hetekben – miközben a képernyős jelenlétre készítettem fel őket – félszavakból is megértettük egymást! Három teljesen más személyiség, de közös bennük a szakértelem, a kedvesség, és szerintem a nyugalom is”

– mondta Pataki Zita.

Allaga Tamás, Simon Gergő és Vaszkó András az Országos Meteorológiai Szolgálat munkatársai, és a képernyős szereplésük mellett továbbra is az OMSZ főállású dolgozói lesznek. A csatorna hírigazgatója, Kotroczó Róbert elárulta, hogy egy új generációnak szerettek volna lehetőséget adni, ezért a kiválasztásnál kifejezetten az volt a céljuk, hogy fiatal, új arcokat ismerhessen meg a nagyközönség.

Íme, az RTL Klub október 5-től, felváltva bemutatkozó új meteorológus-csapata:


Kép: Vaszkó András, Simon Gergő, Allaga Tamás és Pataki Zita / RTL Klub (via blikk.hu)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás