promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Álarcos énekes: Hargitai Bea teljesen hülyét csinál magából
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Álarcos énekes következő adásában Hargitai Bea egyetlenegy kérdéssel ki fogja akasztani Gáspár Lacit, és azt is el fogja érni, hogy rajta röhögjön a fél ország.

Az Álarcos énekes előző adásában két leleplezést is láthattunk: először a Röfi jelmezben éneklő és táncoló Liptai Claudiának kellett levennie a maszkját, mert a koronavírus miatt nem tudta folytatni a versenyt. Az adás végén pedig a Kakasnak kellett lelepleznie magát, aki nem volt más, mint Miklósa Erika operanénekes.

Ahogy az a műsor reklámjából is kiderül, a Röfit a továbbiakban is a színpadon láthatjuk, de ezentúl egy másik híresség fogja magára ölteni a mókás jelmezt.

A videóban azt is láthatjuk, hogy Gáspár Laci ezúttal Darth Vader sisakban fog a Nyomozók páholyában ülni, és a Banán produkciója után egy Star Warsos utalással megmondja, kit gyanít a jelmez alatt:

„Tudom, hogy ki az apád, érted? Miller Zoltán, Ullmann Mónika... Miller Dávid!”

Az már biztos, hogy Hargitai Beának egyáltalán nem fog betalálni ez a Star Warsos poén, mert azok után, hogy megkérdezi a Vader-sisakos Gáspár Lacitól:

„Te mi vagy? Kommandós? Mi vagy te?”

– egyértelműen bizonyítja, hogy halvány fogalma sincs a Csillagok háborújáról. Laci persze rögtön kiakad azon, hogy Nyomozótársa még ezt sem tudja, közben az egész stúdió rajtuk nevet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás