Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Ennyi volt: Nádai Anikó szakított a párjával

Ennyi volt: Nádai Anikó szakított a párjával

Színes

Ennyi volt: Nádai Anikó szakított a párjával

Színes

Baranyecz János 14:50

A népszerű műsorvezető két év után mondott búcsút a szerelmének, és az is kiderült, hogy miért.

A Való Világból és az Anikó showból is ismert Nádai Anikó elég szomorú hírt közölt a rajongóival, ugyanis kiderült, hogy komoly magánéleti változásokon megy keresztül, hiszen szakított párjával, Gergővel, akivel márciusban voltak együtt két éve.

„Elfoglaltak voltunk mindketten, és végül így alakult, erről nem is mondanék többet, a lényeg, hogy előre kell nézni, és ebben a jelenlegi helyzetben, ami mindenkit érint, egyébként is inkább egymásra figyelünk a fiammal és az anyukámmal… Eddig is sokat foglalkoztam a fiammal, de a jelenlegi helyzet még inkább rákényszerít, amit, bevallom, egyáltalán nem bánok. Legalább együtt van a család, az elmúlt hónapok nehézségei után most ezt próbálom értékelni a leginkább”

– mondta Anikó az NLC értesülései szerint a Story magazinnak a különválásról, amit egy melankolikus képpel is megerősített a saját instáján. Ezeket az őszinte sorokat írta mellé:

„Annyit gondolkoztam mit írhatnék. Leírtam, aztán kitöröltem. Teszem fel a kérdéseket magamnak... Előfordul, hogy a dolgok nem egészen úgy alakulnak ahogy terveztük, vagy szerettük volna. Ez a helyzet is most ilyen. 2 év... Sajnálom. De nem vagyok egyedül, és míg élek már nem is leszek, hisz itt van a csodálatos kisfiam.”

Borítókép: Nádai Anikó / femina.hu