Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Fantasztikus faszobrot faragtak Dwayne Johnsonról – képek

Fantasztikus faszobrot faragtak Dwayne Johnsonról – képek

Színes

Fantasztikus faszobrot faragtak Dwayne Johnsonról – képek

Színes

Baranyecz János 14:14

Hatalmas megtiszteltetés érte Dwayne Johnsont, ugyanis életnagyságú faszobrot készített róla egy művész, ráadásul elképesztően jó lett.

Az egyszerű, szórakoztató látványfilmek sztárja, Dwayne Johnson az utóbbi években meghódította Hollywoodot, és már több mint 200 millió követője van Instagramon, szóval kijelenthetjük, hogy a világ egyik legismertebb, legkedveltebb arcáról van szó. Rengeteg munka van lehengerlő sikerei mögött, és elég nagy hatással van az emberekre, most pedig egy tehetséges szobrászt is megihletett.

Egy James O'Neal nevű művész fogta egy vörös tölgy törzsét, és szobrot faragott belőle, ami Dwayne Johnsont ábrázolja, miközben az ikonikus pozíciójában feszít – és mindezt életnagyságban, csak hogy látványosan szemléltesse a színész hatalmas fizikumát.

A nagyjából 2,5 méter magas, közel 200 kilós remekmű hihetetlenül néz ki, hiszen nagyon valósághű, és látni rajta, hogy rengeteg energiát fektettek abba, hogy a lehető legjobb legyen. Természetesen Dwayne Johnsont is letaglózta a végeredmény, és nagyon hálás érte, hiszen nem hétköznapi dolog, hogy valaki ilyen kaliberű gesztusban részesül.

Itt lehet megtekinteni Dwayne Johnson faszobrát:

Itt pedig látható, hogy a művészt már Sylvester Stallone és Arnold Schwarzenegger is elvarázsolta, és így néz ki együtt a három alkotása:

Borítókép: Dwayne Johnson / Jean-Baptiste LACROIX / AFP