promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Két új szobrot állítottak fel Sylvester Stallone tiszteletére – képek
Borítókép:  Sylvester Stallone / LOIC VENANCE / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hatalmas megtiszteltetésben részesült a Rambo-, és a Rocky-széria sztárja, Sylvester Stallone, hiszen újabb műemlékek őrzik örökké a nevét.

A hosszú évtizedek alatt kiderült, hogy Sylvester Stallone nem csupán egy izmos pofozógép, hanem egy intelligens filmkészítő, aki pontosan tudja, hogy mi kell a közönségnek. Nem csoda, hogy rengetegen imádják tőle a Rocky-, Rambo-, és A feláldozhatók-filmeket. Ezek az alkotások hatalmas jelentőséggel bírnak a rajongók számára, és most van is két újabb dolog, ami ezt jelképezi.

Sylvester Stallone nagyon büszke arra, hogy egyből két Rambo-szobrot is felállítottak a tiszteletére az első rész forgatási helyszínén, a Kanadában található Hope-ban – így Rocky Balboa philadelphiai műemléke után az akciófilmek ikonja, John Rambo is megmarad az örökkévalóságnak.

Ryan Villiers remek munkái végérvényesen a helyükre kerültek a településen, ami hatalmas szó, hiszen talán nincs is a világsztáron kívül olyan színész, akinek két legendás figurája is ilyen módon lett elismerve. Az biztos, hogy ezek után szinte zarándokhellyé válik Hope, csak nehogy az elvetemült fanatikusok a film eseményeit is megpróbálják utánozni, és azzal káoszt okozzanak.

Itt lehet megnézni a szobrokat:

A művész is megosztott pár közelebbi képet:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás