promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rekordot döntött Dwayne The Rock Johnson
Borítókép:  JÖRG CARSTENSEN / DPA / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A mai film és szórakoztatóipar egyik legmeghatározóbb alakja, Dwayne Johson rekordot döntött. Bármilyen kézenfekvő lenne, nem súlyemelésben, de még nem is pénzben ért el álomhatárt. A színész átlépte a 200 millió követőt Instagram oldalán, így ő lett Amerika „legtöbb követővel rendelkező” férfija. 

Manapság egy átlag felhasználó főleg pénzt, sikert, csillogást szeretne látni egy sztár közösségi oldalán. Igaz, ebből is akad bőven A Szikla Instagram oldalán, viszont emellett folyamatosan motiváló tartalmakkal próbálja ösztönözni követőit: hol egy vállalkozás elindítására, hol a mindennapos sportolásra, hol pedig a jótékonykodásra. 

Éppen ezért nem meglepő, hogy a pankrátorból lett színész követőtábora napról napra rohamtempóban nő. Olyannyira, hogy október 8-án Dwayne Johnson közösségi oldala átlépte a 200 millió követőt, így ő lett az Egyesült Államok legnagyobb táborával rendelkező személye, világszinten azonban még ketten előtte járnak. 

A Halálos Iramban-filmek sztárját már csak Ariana Grande (203 millió követő) és Cristiano Ronaldo (239 millió követő) előzi meg. 

Dwayne Johnson megható és inspiráló üzenetet osztott meg a nagy esemény alkalmából, és hosszasan kifejtette, hogy mennyire hálás követői bizalmáért és szeretetéért. A színész üzenetéknek legfontosabb mondata ez volt:

„Always speak your truth! (szabad fordításban: Mindig mondd el az igazadat!)”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás