promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ariana Grande olyat tett, ami eddig még egyetlen nőnek sem sikerült
Borítókép:  Ariana Grande / Jason Kempin / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hihetetlen, hogy mire volt képes a gyönyörű Ariana Grande, ráadásul mindezt úgy érte el, hogy igazából nem is dolgozott meg érte annyira, mint a pályatársainak többsége.

A világsztárok folyamatos, ádáz harcot vívnak a rajongók szeretetéért, aminek jelenleg talán az a legjobb mutatója, hogy kinek hány követője van Instagramon. A hírességek az egyre nagyobb népszerűség érdekében folyamatosan posztolják a szexi képeket, bensőséges üzeneteket, exkluzív anyagokat – de most mégis egy olyan hölgy lett a platform királynője, aki igazából nem is túlzottan aktív rajta.

Ariana Grande lett az első nő, aki elérte a 200 millió követőt Instagramon, ráadásul ezzel olyan neveket előzött meg, mint például Kylie Jenner, Selena Gomez vagy Kim Kardashian. Hihetetlen teljesítmény ez úgy, hogy a többiekhez képest elég ritkán posztol, és akkor sem kimondottan izgalmas tartalmakat.

Így az összes előadót is simán lepipálta, és csupán a 238 milliós követőtáborral rendelkező sztárfocista, Cristiano Ronaldo szerepel feljebb a ranglétrán. De ha a szépséges énekesnő ilyen tempóban folytatja, akkor hamarosan őt is könnyedén legyőzi, és majd egyedül foglal helyet a trónon. Bár addig biztos, hogy akad még pár meglepetés, hiszen a fent említett arcok is határozottan haladnak előre – ráadásul Dwayne Johnson is 196 milliónál tart, szóval a mostaninál valószínűleg jóval nagyobb verseny lesz a 300-ért.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás