Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Natalia Oreiro anyaszült meztelen képeket rakott ki magáról

Natalia Oreiro anyaszült meztelen képeket rakott ki magáról

Színes

Natalia Oreiro anyaszült meztelen képeket rakott ki magáról

Színes

Baranyecz János 04:40

Meglepően intim fotókat posztolt a Vad angyal sztárja, Natalia Oreiro, ugyanis teljesen pucéran szoptatja rajtuk a babáját.

Sokan örökre szívükbe zárták a Vad angyal című szappanopera főszereplőjét, Natalia Oreirót, ezért a híresség még a mai napig világszerte rengeteg rajongóval rendelkezik. Nemrég csinált magának egy Instagram-fiókot, hogy betekintést engedjen az életébe, és ez elég jól sikerült, ugyanis azóta több érdekes tartalommal is megajándékozta követőit.

Natalia Oreiro most egy igazán bensőséges, pár évvel ezelőtt készült galériát osztott meg magáról, ahol látható, hogy a sztár teljesen meztelenül szoptatja gyermekét.

A színésznő anyák napja alkalmából rakta ki a képeket – mert Argentínában október harmadik vasárnapján ünneplik –, és elárulta, hogy még Cannes-ban örökítették meg ezeket a pillanatokat, mikor a vörös szőnyegről szaladt vissza a hotelbe, hogy megetethesse a csöppséget – persze csak azok után, hogy azonnal ledobta magáról az elegáns ruháját, és szép cipőjét.

Maga a szoptatás természetes, viszont nem mindenki rakna ki ennyire bevállalós képeket, az biztos. Itt lehet megtekinteni Natalia Oreiro bejegyzését, persze csak saját felelősségre:

Borítókép: Natalia Oreiro / Evgenya Novozhenina / Sputnik / Sputnik via AFP