Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Natalia Oreiro is regisztrált az Instagramra, de még nem túl ügyes

Natalia Oreiro is regisztrált az Instagramra, de még nem túl ügyes

Színes

Natalia Oreiro is regisztrált az Instagramra, de még nem túl ügyes

Színes

Baranyecz János 06:06

A Vad angyal sztárját is beszippantotta az Instagram világa, ráadásul akármennyire is furcsa a legelső kirakott videója, rögtön több ezer követője lett a gyönyörű színésznőnek.

Sokak kedvence volt annak idején Natalia Oreiro, akit itthon főleg a Vad angyal című szappanoperából ismerhetünk. Az Oroszországba vágyó szupersztár még most is elég aktív, ráadásul nagyon úgy néz ki, hogy figyeli a trendeket, hiszen például Jennifer Aniston, Johnny Depp és Chris Evans nyomdokaiba lépett, és végül pár év késéssel, de vasárnap ő is csatlakozott az Instagramhoz.

Az énekes/színésznő bemutatkozó posztja egy elég érdekes kis szösszenet volt, hiszen míg sokan egy szépen retusált képpel üdvözlik az új közönséget, addig Natalia Oreiro fogta magát, és egyszerűen elkezdett porszívózni.

Majd egy kicsit ügyetlenkedett is, mivel a következő két bejegyzésében az egyik kép duplán szerepelt, de legalább ebből is kiderült, hogy valószínűleg ő maga kezeli a profilját. A híresség már most egész jó számokat hoz, hiszen az első videóját pár nap alatt 373 ezer ember nézte meg, és máris összesen 213 ezer követővel rendelkezik, ami elég jónak számít.

Itt lehet megtekinteni Natalia Oreiro első Instagram-posztját, és egy stílusos kis sorozatot is, amit magáról rakott ki:

Borítókép: Natalia Oreiro / ALBERTO PIZZOLI / AFP