promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jennifer Aniston képe miatt összeomlott az Instagram
Borítókép:  Jennifer Aniston. Forrás: AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Jennifer Aniston eddig legendásan távolt tartotta magát a közösségi oldalaktól, ám most megtört a jég.

Jennifer Aniston idén ötven éves, és éppen 25 esztendeje annak, hogy elindult az a sorozat, ami meghozta a hírnevet a színésznőnek.

 

Azt nem tudjuk, hogy ennek apropóján vagy sem, de tény, hogy Jennifer Aniston október 15-én váratlanul elindította Instagram-oldalát. A színésznőről köztudott, hogy legendásan távol tartotta magát a közösségi médiától.

Jennifer Aniston megadta a módját az indításnak, ugyanis egy Jóbarátok-szelfit posztolt. A képen Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry és David Schwimmer társaságában látható, a képet eddig majd 8 millióan kedvelték. A színésznő a kép alá a következőket írta:

„És mostantól az Instagramon is Jóbarátok vagyunk. Szia Instagram.”

A regisztráció és a kép valósággal felrobbantotta a közösség oldalt. A The Guardian cikke szerint az első órában 116 ezren követték be a színésznőt, jelenleg pedig több mint 6,2 millió követőt mutat a szám. Az érdeklődés pedig akkora volt, hogy egy időre elérhetetlenné vált a profil, a vállalat szóvivője is megszólalt a People magazinnak:

„Tudjuk, hogy többeknek problémái adódtak a profil bekövetésével, az érdeklődés nagysága elképesztő.”

A kép alá több híresség is kommentelt, például Kate Hudson, Gwyneth Paltrow, Ellen DeGeneres, Lisa Kudrow, sőt még a Netflix is. Néhányan pedig úgy gondolják, hogy Jennifer Aniston beadta a derekát, és talán ő is benne lenne egy Jóbarátok rebootban.

And now we’re Instagram FRIENDS too. HI INSTAGRAM

Jennifer Aniston (@jenniferaniston) által megosztott bejegyzés,

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás