Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Megfenyegették a Dancing with the Stars zsűritagját

Megfenyegették a Dancing with the Stars zsűritagját

Színes

Megfenyegették a Dancing with the Stars zsűritagját

Színes

Helmeczi Benjamin 09:39

Gabriela Spanic már rég megbocsátott a Dancing with the Stars zsűritagjnak, Schiffer Miklósnak, de úgy tűnik, a színésznő rajongói nehezebben felejtenek.

Immáron több mint egy hete nem oszlanak a viharfelhők Schiffer Miklós feje felől. A Dancing with the Stars zsűritagja a showműsor első adásában olyan megjegyzést tett, amivel alaposan megbántotta Gabriela Spanic-ot.

Bár a divatszakértő a második élő showban bocsánatot kért sértő megjegyzéséért, és kibélkültek a világsztárral, Gabriela azért megjegyezte a szombati produkciójuk után, hogy szerinte Miklós elvetette a sulykot.

Olybá tűnik, a szappanopera királynő hamarabb túl fogja tenni magát a dolgon, mint a rajongói, akik folyamatosan átkozódó, fenyegető üzenetekkel bombázzák Schiffer Miklóst.

„Gabriela néhány napja kijelentette, hogy megbocsájt nekem. Lehet, hogy az a bizonyos mondat nem volt a helyén. Ugyanakkor vele szemben bennem fokozott elvárás volt, ami talán túlzó volt, hiszen ő is éppen olyan versenyző, mint a többiek. Egyébként sokan voltak, akik szerint az elvárhatónál keményebbek voltak a szavaim. Közülük sokan ezt jelezték is felém különböző fórumokon. Volt, aki elátkozott, és akadt olyan is, aki egész konkrétan megfenyegetett. Bevallom, nem lepett meg egyik üzenet sem, nem tulajdonítottam nekik túlzott jelentőséget, hiszen ez benne van a pakliban”

– nyilatkozta a divatszakértő a Ripostnak.

Egy biztos, Gabriela és Miklós között nem láthatunk több feszültséget, hiszen ahogy a második élő adásban láthattuk, a színésznő a bocsánatkérés után megölelte a férfit, és egy keresztet is rajzolt a homlokára, ami a teljes megbékélést jelenti.

Borítókép: TV2