Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Paris Hilton vallomása: „Nem vagyok egy buta szőke, csak jól tettetem”

Paris Hilton vallomása: „Nem vagyok egy buta szőke, csak jól tettetem”

Színes

Paris Hilton vallomása: „Nem vagyok egy buta szőke, csak jól tettetem”

Színes

Baranyecz János 09:09

Sokkolta az embereket, mikor kiderült, hogy Paris Hilton átvert minket, hiszen már hosszú évek óta csak szerepet játszik, és igazából egyáltalán nem olyan, mint ahogy megismertük őt.

A közönség főleg egy szép, de nem túl okos embernek ismerte meg a szexvideójával elhíresült Paris Hiltont, aki igazi popkulturális ikon lett az évek alatt, és rengeteg terméket eladott a nevével, miközben megtestesítette az „ostoba szöszi” sztereotípiát. Most viszont kiderült az igazság, ugyanis állítólag végig másnak adta ki magát, és valójában egy egészen ravasz, eszes üzletasszony.

„Egész végig egy karaktert játszottam, így a világ sosem tudta, hogy ki vagyok. A valódi énem igazából zseniális. Nem vagyok egy buta szőke, csak jól tettetem”

– vallotta be Paris Hilton.

A sztárnak elege lett, és úgy gondolta, hogy eljött az ideje annak, hogy megismerje őt a világ, hiszen nem az a célja, hogy majd így emlékezzenek rá az emberek. Azóta még a hanglejtése is másabb, szolidabban öltözködik és határozottan intelligensek a megnyilvánulásai, szóval tényleg úgy tűnik, hogy csak egy hazugság volt eddig az egész – ami valószínűleg egy fondorlatos üzleti terv része volt, hogy szépen felépítse a szerethetően egyszerű botrányhősnő figuráját.

Természetesen eléggé meglepődtek a rajongók, ráadásul a MovieWeb cikke alapján akad még pár meglepetés a This is Paris című dokumentumfilmben, amiben bemutatkozik az igazi Paris Hilton. Itt beszélt az alkotásról a híresség:

Borítókép: Paris Hilton / Yann COATSALIOU / AFP