promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Paris Hilton reagált a magyar hasonmására
Borítókép:  Paris Hilton / Mike Coppola / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Létezik egy magyar lány, aki büszkén vállalja, hogy Paris Hilton kiköpött mása, ráadásul még a példaképe sem tudta szó nélkül hagyni a hasonlóságot.

Paris Hilton volt talán az első igazi influencer, akinél felmerült, hogy voltaképpen miért is lehet híres valaki, ha semmihez sem ért? A fiatal üzletasszony egy szexvideóval robbant be a köztudatba, majd egy jó ideig ott is maradt stílusa és botrányai miatt, hiszen akkoriban nem volt annyira megszokott, hogy egy gazdag, gyönyörű celeb csak úgy ontsa magából a hülyeségeket.

Voltaképpen többek között neki is köszönhetjük, hogy ma bárkiből lehet sztár, és így egy bizonyos szempontból példaképpé vált sokak számára, már csupán a megjelenése miatt is.

A Blikk írja, hogy egy magyar lány, Dénes Nóra is nagyon Paris Hilton hatása alá került, így ő lett a hazai hasonmása, ráadásul még a szépség stúdióját is erre a különlegességre építette.

A férjével rengeteg olyan képet lőttek már, ahol kifejezetten arra mentek rá, hogy tényleg Paris Hilton kiköpött másának tűnjön, aminek meg is lett a hatása, ugyanis az egyikhez a híresség is kommentelt, ráadásul nem akármit.

„That’s hot”

– írta Paris Hilton, ami nagyjából azt jelenti,

hogy „ez dögös”, vagy néha azt is, hogy „ez jó”, de mindenképpen pozitív.

Ennél nagyobb megtiszteltetés nem is érhette Dénes Nórát, hiszen nem elég, hogy Paris Hilton egyáltalán elismerte a kinézetét, de ráadásul azzal a szófordulattal, amiről talán a leginkább ismeri őt a közönség. A magyar lány természetesen kicsattant az örömtől, szóval ebből is látszik, hogy az álmok néha valóra válnak.

Itt pedig mi is eldönthetjük, hogy mennyire valós a hasonlóság:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás