Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Balázsék nagyon megszívatták Jason Momoa dublőrével Rákóczi Ferit – videó

Balázsék nagyon megszívatták Jason Momoa dublőrével Rákóczi Ferit – videó

Színes

Balázsék nagyon megszívatták Jason Momoa dublőrével Rákóczi Ferit – videó

Színes

Baranyecz János 12:12

Az év egyik legviccesebb jelenete zajlott le a Balázsék tegnapi adásában, hiszen elhitették Rákóczi Ferivel, hogy az igazi Jason Momoa van a stúdióban.

A Rádió 1-en futó Balázsék című műsor házigazdái, Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri szeretik folyton megviccelni egymást és a közönséget, most pedig úgy néz ki, hogy megcsinálták minden idők egyik legmókásabb átejtését.

Feri tudtán kívül eljátszották, hogy megjelenik a pénteki adás felvételén az Aquaman főszereplője, Jason Momoa, akit egy testőr kísért be hozzájuk. Az áldozatul esett műsorvezetőnek persze egyből leesett az álla, és elárulta, hogy a felesége imádja a férfias színészt.

Rákóczi Feri nagyjából kilenc percen keresztül hitte azt, hogy a valódi Jason Momoa ül mellette, majd mikor a világsztár tökéletes kiejtéssel mondta Vadon Jani javaslatára, hogy „több Balaton, kevesebb Adria”, akkor esett le neki, hogy az egész csak egy hatalmas átverés, és igazából a híresség magyar hasonmása és dublőre, Megyeri Balázs van a stúdióban.

Természetesen nagyot nevettek, mivel tényleg szépen elkapták Rákóczi Ferit, de azért jól látható módon nem volt harag, hiszen mindenki remekül szórakozott az ártatlan, de annál ütősebb poénon.

A népszerű rádiós amúgy azért is hihette el a dolgot, mert Jason Momoa éppen Magyarországon forgatja a Dűne új feldolgozását, szóval akár tényleg beugorhatott volna hozzájuk – és talán meg is teszi majd egy szép napon.

Itt lehet megnézni Balázsék fergeteges szívatását: