promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jason Momoa magyar dublőre már közös fotót is posztolt
Borítókép:  KEVIN WINTER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Végül találkozni tudott egymással Jason Momoa és a magyar dublőre, Megyeri Balázs.

Ahogyan korábban megírtuk, újra Budapesten van a Trónok harca és az Aquaman sztárja, Jason Moma. Denis Villeneuve eddig olyan sci-fiket tett le az asztalra, mint a Szárnyas fejvadász 2049, vagy az Érkezés, és már mindenki nagyon várja, hogy mit fog kihozni a Dűnéből.

A forgatásnak nem a koronavírus kavart be, az már 2019 júliusában véget ért, de a készítők úgy döntöttek, hogy még kellenek plusz felvételek az alkotáshoz. Ez lesz Frank Herbert regényének második filmadaptációja David Lynch 1984-es változata után.

A film nagyját Magyarországon vették fel, de forgattak hozzá felvételeket Norvégiában és Jordániában is. Jason Momoa már itt van, és kérdéses volt, hogy a feszült munkatempó miatt találkozhat-e a magyar dublőrével, Megyeri Balázzsal, de végül összejött a dolog, amiről Balázs fotót is posztolt az Instagramján.

„Az, hogy a legendának számító rendezővel, Denis Villeneuve-vel és számos elképesztő színésszel vehettem részt Frank Herbert könyvének adaptálásán egy életre szóló élmény és egy fantasztikus megtiszteltetés”

- írta a képhez a dublőr.

Természetesen nem Momoa az egyetlen Dűne színész, akivel forgatnak. Anno több filmes magazin is jelentette, hogy visszatér a magyar fővárosba Timothée Chalamet, Oscar Isaac, Rebecca Ferguson és Zendaya is.

Szólíts a neveden című filmje miatt Oscar-díjra jelölt Chalametről kiderült, hogy már ő is a fővárosban van. Az egyik rajongónak sikerült is elkapnia egy dedikálásra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás