promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szomorú, de rekordot döntött a Fekete Párduc, Chadwick Boseman halálhíre
Borítókép:  A Fekete Párduc szerepében Chadwick Boseman / Marvel Studios / Walt Disney Pic / Collection ChristopheL via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Chadwick Boseman négy év küzdelem után vesztette el a vastagbélrák elleni harcot, ez pedig annyira sokkolta a világot, hogy sajnálatos módon rekordmennyiségű like érkezett az elszomorító bejelentésre.

Számtalanszor bizonyította tehetségét Chadwick Boseman, aki még a legendás énekest, James Brownt is megtestesítette a nagyvásznon, de az igazi, gigantikus sikert mégis a 2018-ban bemutatott Marvel-film, a Fekete Párduc hozta meg számára.

A közönség megismerte és megszerette őt, éppen ezért ütötte annyira szíven az embereket, mikor augusztus 29-én kiderült, hogy a színész 43 évesen elhunyt, miután titokban négy éven keresztül szenvedett a vastagbélrák miatt.

Chadwick Bosemant rengetegen gyászolják, miután a hirtelen jött, szomorú hír egyenesen megrázta a rajongókat. Ez a hatalmas mennyiségű részvétnyilvánítás pedig összehozott egy megható rekordot Twitteren, ugyanis a halálhírét bejelentő poszt 7,3 millió like-kal minden idők „legkedveltebb” bejegyzése lett.

Itt természetesen nem a konkrét kedvelésről, hanem inkább a megemlékezésről van szó, és ebből is látszik, hogy mekkora hatással bírt a híresség, és milyen sokan szerették őt. Sajnálatos módon már nem láthatjuk a Fekete Párduc már betervezett második részében, de emléke örökké élni fog az eddigi munkái által. Hihetetlen belegondolni, hogy végig ilyen beteg volt, és közben mégis pozitív példát tudott mutatni a kollégáinak, követőinek.

Itt lehet megtekinteni a Twitter megerősítését, hogy Chadwick Boseman halálhíre lett minden idők legtöbb like-ot kapott posztja:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás