promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szabó Ádám szakított Tóth Andival, majd nekiállt a testépítésnek
Borítókép:  Szabó Ádám. Forrás: Instagram.
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, hogy a szingliség radikális döntések meghozatalára késztette a fiatal harmonikást, Szabó Ádámot.

Meglepetésként érte a sztárvilág híreire éhes olvasókat, amikor Tóth Andi és Szabó Ádám bejelentette, hogy külön utakon folytatják. Erre a döntésre csak azután jutottak, miután igent mondtak a TV2 felkérésére, és mindketten szerepelni fognak a csatorna Sztárban sztár című műsorában. Egyelőre csak annyi biztos, hogy mind a két fél (Tóth Andi gondolata, Szabó Ádám magyarázata) elmondta a maga verzióját, ám úgy tűnik, hogy a teljes igazságot sosem fogjuk megtudni.

Kapcsolat híján a fiatal énekesnő követőivel „beszélget”, miközben a fenekét videózza.

Szinte ugyanebben a témában, Szabó Ádám is megosztott egy előtte-utána képet, ami alá fiatal és szingli lányok jelentkeztek, hogy ők szívesen lennének a sármos énekes új barátnői.

View this post on Instagram

Tényleg minden fejben dől el.. Egy nagy ellenségem volt és uralkodott felettem egészen sokáig és nem bírtam legyőzni.. ez a ,,majd holnap” jelenség és az ezzel járó nyavajgások.. ma már nem megyek el edzeni, túl fáradt vagyok.. ma még meg tudom enni ezt a trash food-ot, hiszen holnap focizom, ott úgyis lemegy, ja de holnap bulizom is a barátaimmal foci után, ott pedig iszogatni fogunk..mindegy, ez a hét ilyen, na majd jövő héttől... És ez ment nagyon sokáig és 2 hónapja hoztam egy döntést: nem leszek hülyegyerek, nem leszek lúzer, nem leszek magam ellensége, hanem beleállok a dolgokba és kezdek valamit nem csak a testemmel, hanem a kitartásommal, akaraterőmmel és ami talán a legpontosabb: az életemmel is! Ezt a képet látva büszke vagyok arra, amit ki tudtam hozni magamból 2 hónap alatt, -8kg-t fogytam és kb. egyenesen arányosan nőtt ennyivel a kitartásom és az önbizalmam is! A képet elsősorban azért osztottam meg, mert számomra ez egy siker és egy cél elérése is egyben, amit szívesen és mosolyogva osztok meg, természetesen ez még egy olyan forma, amit szeretnék tovább fejleszteni és dolgozni rajta tovább, de nagyon elégedett vagyok ezzel a munkával és reméltem, hogy tudok valakiket motiválni, inspirálni ezzel főleg, ha ilyen problémáitok vannak, mint nekem voltak anno! Mert engem is nagyon sokan inspiráltak és egyedül ez az eredmény nem sikerülhetett volna.. Szóval most egy óriási köszönet és szeretet Nektek: @tikybui , @lenart_krisztian, @fruzsa_robert és @nikolas.official_ !!! Köszönök minden segítséget, edzést és tanácsot és ha bárki érez magában törekvést és ambíciót arra, hogy sikeresen elérjen A-ból B-be keressétek bizalommal ezeket az embereket Köszi, ha elolvastátok, mozogni, edzeni iszonyat menő dolog, csak fel kell ébredni, rá kell menni teljes oroszlánerőbedobással és bele kell állni a dolgokba, hogy kihozhassuk saját magunkból a maximumot, mert ennél a sportnál csak egy ellenséged van: önmagad Hajrá srácok Ma este várok mindenkit még mindig az a38-as hajóra a @yesyesofficial -el, hogy bulizzunk egy óriásit és megigyunk egy mentes vizet 20.00-ig tessék megérkezni #fit #fitnessmotivation #fitness #before #after #bestrong

A post shared by Ádám Szabó (@szaboadamofficial) on

Eme változás kapcsán pedig a Bors kérdezte meg a fiatal harmonikást:

„Már Andi mellett is edzettem, de a szakításunk után, két hónapja lettem még aktívabb. Hihetetlen ösztönzőerővel bíró emberek vesznek körül, így nekik és persze a saját elhatározásomnak is köszönhetem ezt a mínusz nyolc kilót. Eljött a pont, amikor egyszerűen már nem szerettem tükörbe nézni. Önbizalomhiányos voltam és nagyon elégedetlen a külsőmmel.Dühített, hogy nincs elég akaraterőm, kitartásom, és ez vezetett oda, hogy »átkattantam«. Előtte nem figyeltem rá, hogy mit eszem, s azt gondoltam a heti két foci tökre elég, hogy formában legyek, de ráeszméltem, hogy nem vagyok formában”.

Természetesen Tóth Andriról is szó esett:

„Azt gondolom, mi ezt lezártuk Andival, és a jövőben sem leszünk egy pár. Ez így alakult. Egy új élet kezdődött el nemrég. Csomó pozitív visszajelzést kapok, és jól érzem magam a bőrömben”.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás