promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szabó Ádám a zöldfülűsége miatt veszítette el Tóth Andit
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szabó Ádám úgy véli, hogy ő hibázott többet ebben a kapcsolatban, de sokat tanult belőle.

Minden bulvároldalon erős címlapsztori volt, hogy szakított Tóth Andi és Szabó Ádám. Valamennyire el kell ásniuk a csatabárdot, mivel a Sztárban sztár hetedik évadában nem fogják tudni elkerülni egymást, hiába ellenfelek.

Azóta az is kiderült, hogy még együtt voltak, amikor elvállalták a felkérést, így a szerződésük miatt mindkettőjüknek szerepelnie kell a műsorban. A TV2 valószínűleg még örül is egy ilyen szituációnak, mert hirtelen nem csak a hangok, hanem az exek harca is lett ebből az egészből.

„Ne arra számítsatok, hogy kikaparom a szemét, ha meglátom, de arra sem, hogy szépen fogok rá mosolyogni. Nem békében váltunk el, nem is valószínű, hogy békével fogok rá gondolni valaha”

– nyilatkozta elég feszülten anno Tóth Andi.

Természetesen felkeresték a másik felet, vagyis Szabó Ádámot, aki a Ripostnak azt nyilatkozta, hogy többnyire az ő hibája az, hogy pontot kellett tenni ennek a kapcsolatnak a végére.

„Beismerem, sokat hibáztam. Nagyon fontos tapasztalatokat szereztem, már pontosan tudom, milyen baklövéseket nem követhetek el egy kapcsolatban, ha azt akarom, hogy örökké tartson… Érettebb férfi lettem… Tény, hogy sokszor viselkedtem zöldfülűként, és ezt nem szégyellem beismerni, egyáltalán nem ciki”

– mondta a bulvárlapnak Ádám, aki jó ideig nem akar így új kapcsolatba belevágni, amíg túl nincs Andin. A Sztárban sztár ezen nem sokat fog segíteni, de hát kínos szituációk főleg a háttérben lehetnek, a színpadon valószíűleg ebből semmit sem fogunk tapasztalni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás