promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi levideózta a fenekét, és kiosztotta a kötekedőket
Borítókép:  Szeretlek Magyarország
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tóth Andinak elege lett abból, hogy mindig a teste miatt támadják őt, ezért videóra vette formás, edzett fenekét, és beszólt a kötekedőknek.

Tóth Andi egyszer csúnyán lebukott, mikor egy olyan szponzorált bejegyzést tett közzé az Instagram-oldalán, amivel egy diétás terméket reklámozott. Nem sokkal később kiderült, hogy a fotó alaposan meg lett retusálva, a derekából le lett faragva egy kicsi, és emiatt rengetegen támadták őt.

Azóta sem oszladoznak a viharfelhők Andi felett, bármilyen képet is posztoljon a közösségi oldalára, mindig meggyaínúsítják azzal, hogy meg vannak szerkesztve. A fiatal énekesnőnek hamar elege lett az állandó kötekedésből, és nem volt rest szókimondó stílusban kiosztani a negatívkodókat. A keresetlen szavak mellé egy videót is mellékelt, amin formás, edzett fenekét mutatta meg, bizonyítva, hogy azt nem a szél és a Photoshop hordta össze.

„Tisztázzuk akkor ezt a baszogatást. Fáj, ha valaki megdolgozik az alakjáért? Gyere el velem edzeni. Edd azt, amit én. Csináld végig, és utána kötekedj, utána írogass nekem üzeneteket. Jaaa de neeem. Jön a kedvencem. Ez csak genetika. Genetika vagy photoshop. Olyan nincs, hogy erőfeszítés igaz?”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás