Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Tóth Andi Szabó Ádámról: „Nem is valószínű, hogy békével fogok rá gondolni valaha”

Tóth Andi Szabó Ádámról: „Nem is valószínű, hogy békével fogok rá gondolni valaha”

Színes

Tóth Andi Szabó Ádámról: „Nem is valószínű, hogy békével fogok rá gondolni valaha”

Színes

TK 18:48

Tóth Andi körül mindig történik valami váratlan, ha pedig éppen nincs semmi, akkor egy „ártatlan” képpel beindítja rajongói fantáziáját.

Azt kijelenthetjük, hogy az X-Faktorban feltűnt Tóth Andi nem egy visszafogott leányzó – már, ami a képeit illeti. Gyakran szexi képekkel örvendezteti meg követőit, ha pedig valaki erre rákérdez, akkor kiakad.

Az énekesnő kapcsolata azonban pár nappal ezelőtt zátonyra futott, ám az csak most derült ki, hogy még együtt volt Szabó Ádámmal, amikor mindketten igent mondtak arra a felkérésre, hogy szerepeljenek a TV2 Sztárban sztár című műsorában (a show szereplőiről ide kattintva olvasahatsz!).

A sajtótájákoztatón váratlan dolog történt, hiszen Andi ruhája pont azt a részt nem takarta, amit takarni kellett volna, így az énekesnő mellét mindenki láthatta – erről fotó is készült. Andi azonban magyarázatot adott a bakira.

Ha a mellvillantás nem lett volna elég, akkor az is kellemetlen szitut szült, hogy természetesen Szabó Ádám is megjelent a sajtótájékoztatón. Till Attila sem mehetett el szó nélkül a szakítás mellett, amire Curtis csak ráesőrített:

„Ez engem is érdekelne”.

A Bors szerint az énekesnő a következőt nyilatkozta:

„Igen, köszönjük az üzenteket: a hír igaz, és innentől szeretnénk a műsorra koncentrálni. Még együtt voltunk, amikor elvállaltuk a felkérést, de tisztelettel kezeljük egymást a forgatásokon, lényeg a jó hangulat. Nagyon jó a csapat, jókat röhögünk, elképesztő kihívás lesz. A trollokhoz már hozzászoktam az utóbbi hat évben, továbbra is van az a pont, ahol nem állom meg szó nélkül, ha valaki trágár megjegyzéseket tesz vagy a családomat bántja”.

Majd a lapnak bővebben is kifejtettem a véleményét:

Köszönjük az aggodalmat, de nem akartuk, hogy kiderüljön. Szépen halkan elváltak az útjaink. Nem elég, hogy benne vagy egy ilyen borzasztó kapcsolatban, még zaklatnak is. AMikor elvállaltuk a műsort, akkor még együtt voltunk. Közben elváltak az útjaink. Ne arra számítsatok, hogy kikaparom a szemét, ha meglátom, de arra sem, hogy szépen fogok rá mosolyogni. Nem békében váltunk el, nem is valószínű, hogy békével fogok rá gondolni valaha.

Természetesen hallgattassék meg a másik fél is, így Szabó Ádám a Velvetnek beszélt a kapcsolatról, amiben elmondta, hogy reméli, hogy tudnak majd felnőtt emberek módjára viselkedni a forgatásokon:

„Aláírom, hogy én is sokat hibáztam, van benne részem, hogy idáig jutottunk. Hogy miért lett vége, az szerintem a mi magánügyünk. Olvastam, hogy zöldfülű voltam, és igen, bizonyos értelemben az voltam. Viszont most ezt a részt félre kell tenni, hogy a versenyre koncentráljunk. A kapcsolatunk véget ért, ezt Andi és én is ki tudjuk jelenteni”.

Borítókép: Tóth Andi. Forrás: Instagram.